Video: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι δήλωσε στο gossip-tv η Τζούλια μετά την εφιαλτική νύχτα!
G-Sexy

Video: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι δήλωσε στο gossip-tv η Τζούλια μετά την εφιαλτική νύχτα!

«Δεν θα τους περάσει, γιατί είμαι και ωραία και τίμια και αθώα!»: Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά την έφοδο του ΣΔΟΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών χτες το βράδυ στο μαγαζί όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

«Έλαμψε για ΑΛΛΗ μια φορά η αλήθεια για την τιμιότητα και την αθωότητα μου! Για ακόμα μια φορά κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι οι σκευωρίες και οι ψεύτικες καταγγελίες εις βάρος μου, από τους «γνωστούς-άγνωστους» που με καταδιώκουν με λύσσα! Σήμερα, η αστυνομία και η ΣΔΟΕ έκαναν τη δουλειά τους και βροντοφώναξαν -με τα αποτελέσματα των ερευνών τους- την αλήθεια. Το ότι είμαι δηλαδή αθώα και πεντακάθαρη σε όλα. Απόλυτα νομοταγής, ηθική και τίμια! Κανένας εχθρός μου, που μου στήνει παγίδες με ανώνυμες καταγγελίες, επειδή ζημιώνεται οικονομικά από την απαξίωση μου, δεν πρόκειται να χαρεί! Διότι με τις πράξεις, τα έργα μου και με ατράνταχτες αποδείξεις καταδικάζω κάθε παρανομία και φοροδιαφυγή. Προχωράω περήφανη και δικαιωμένη, αθώα και καθαρή σαν περιστέρι μπροστά. Οι επιχειρηματίες με εμπιστεύονται, γιατί όπως και σήμερα, έτσι και κάθε φορά που θα επιχειρήσουν να με διαβάλλουν, θα λάμψει η αλήθεια!»
Με αυτές τις αποκλειστικές δηλώσεις η Τζούλια Αλεξανδράτου έριξε φως στην αιφνίδια επίθεση της ομάδας δίωξης ναρκωτικών (6 γυναίκες και 15 άντρες) καθώς και της ΣΔΟΕ, η οποία έγινε χτες, ξημερώματα Κυριακής και ώρα 2.30π.μ, στο νυχτερινό Κέντρο «Λεωφόρος» στην Θεσσαλονίκη. Η έφοδος έγινε ελάχιστα λεπτά πριν η Τζούλια εμφανιστεί στην σκηνή. Η τραγουδίστρια και μοντέλο, αν και ενημερώθηκε για την επιχείρηση αυτή, εμφανίστηκε κανονικά στο πρόγραμμά της, απερίσπαστη από τα όσα συνέβαιναν, αφήνοντας τους πάντες άναυδους με τον επαγγελματισμό και την αυτοπεποίθησή της.
«Δεν είχα τίποτα να κρύψω ή να φοβηθώ και γι αυτό και δεν ταράχτηκα. Ήμουν καθ’ όλα νόμιμη. Το μόνο που έκανα, ήταν να ενημερώσω τον δικηγόρο μου Θανάση Θεοδώρου για το συμβάν» δήλωσε η Τζούλια.
«Μετά από δική του συμβουλή, επέτρεψα στους άντρες και τις γυναίκες της αστυνομίας να ολοκληρώσουν την έρευνα τους, τόσο στο καμαρίνι μου, όσο και στη σουίτα του ξενοδοχείου μου στο οποίο διέμενα, χωρίς καν την έκδοση εντάλματος έρευνας. Αποδεικνύοντας με την κίνησή μου αυτή, ότι δεν είχα να φοβηθώ ή να κρύψω το παραμικρό. Τρανή απόδειξη όσων δηλώνω, είναι τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας τα οποία με δικαίωσαν. Έλαμψε για ΑΛΛΗ μια φορά η αλήθεια. Αποδείχτηκα αθώα και καθαρή σαν το χιόνι! Εύχομαι η αστυνομία να προβαίνει συχνά σε τέτοιου είδους ελέγχους για να επιβραβεύονται, με τα αποτελέσματα των ερευνών τους, οι αθώοι. Στο τέλος του ελέγχου, ο οποίος ήταν διεξοδικός, οι αστυνομικοί μου ζήτησαν ευγενέστατα συγγνώμη για την αναστάτωση και αποχώρησαν. Αμέσως μετά, επέστρεψα στο νυχτερινό κέντρο ] που εμφανιζόμουν για να πραγματοποιήσω το δεύτερο πρόγραμμά μου, ερμηνεύοντας με πολύ σεβασμό Μάνο Χατζιδάκι».
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ και τις ξεκάθαρες δηλώσεις της Τζούλιας.


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved