Η Τζούλια εξιτάρει τους νέους στο διαδίκτυο
G-Sexy

Η Τζούλια εξιτάρει τους νέους στο διαδίκτυο

Το κοινό στοιχείο που έχουν πολλοί νέοι δεν είναι μόνο οι ατελείωτες ώρες που περνάνε στο διαδίκτυο, αλλά και οι λέξεις που googlάρουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ποντίκι» τα θέματα που εξιτάρουν τους νέους είναι δύο: η εύρεση εργασίας στο εξωτερικό και η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ναι, καλά διαβάσατε! Οι νέοι λόγω της οικονομικής κρίσης ψάχνουν διέξοδο στο εξωτερικό για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και πιο παχυλό μισθό ενώ όταν δεν σκέφτονται τα χρήματα το μυαλό τους είναι στην Τζούλια και στο πως θα μάθουν γι αυτή όσο περισσότερα μπορούνε.

Το διαδίκτυο πλέον έχει πάρει φωτιά αφού σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η Google Greece ο αριθμός των κατοίκων με πρόσβαση στο διαδίκτυο ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ενώ 30 εκατομμύρια βίντεο προβάλλονται κάθε μήνα μέσω του Youtube.

Στην ίδια δημοσίευση αναφέρεται πως ο μέσος εβδομαδιαίος χρόνος που σπαταλά κάποιος online φτάνει τις 10 ώρες ενώ οι όροι "τσουνάμι" και "Τζούλια"εμφανίζουν τις μεγαλύτερες εξάρσεις για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved