G-Sexy

MAD Video Music Awards 2019: Είδαμε την εμφάνισή της και... δεν το πιστεύαμε! (exclusive pics & vid)

MAD Video Music Awards 2019: Η αλήθεια είναι πως μόνο όταν συμβαίνουν τόσο σημαντικά καλλιτεχνικά events μπορεί ο κάθε καλλιτέχνης να εκμεταλλευτεί για να εκφραστεί στυλιστικά και να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις. 

Πάντως στα φετινά Mad VMA 2019, είδαμε πολλές extreme εμφανίσεις με περίεργα ντυσίματα και απίστευτες στυλιστικές επιλογές που όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν τα βλέμματα. Άλλωστε, αυτό δεν ήταν και το ζητούμενο;

Στην κατά τα άλλα λαμπερή βραδιά, ήταν πολλές οι όμορφες κυρίες που παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, άλλες παραδίδοντας μαθήματα στυλ και άλλες... προκαλώντας εγκεφαλικά με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους.

Μία από αυτές ήταν και η εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να προσελκύσει πάνω της τα βλέμματα. Και τα κατάφερε μια χαρά με τη ροζ φόρμα που φορούσε και άφηνε ακάλυπτη την... πίσω όψη της. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με την ultra sexy εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία κατάφερε να γίνει ένα από τα πολλά θέματα συζήτησης της βραδιάς. Δείτε την παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved