G-Sexy

The Bachelor: Δείτε τη Ραφαέλα πιο αποκαλυπτική από ποτέ σε videoclip!

Gossip-tv Team

The Bachelor: Η Ραφαέλα Γεωργίου η οποία ήταν από τις πρώτες κοπέλες που τράβηξαν το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Βασιλάκου στις πιο σέξι πόζες της!

Αν και στο «Bachelor» του Alpha, κερδίζει την παράσταση με τον ευγενικό και low profile χαρακτήρα της, η Ραφαέλα Γεωργίου, που δεν... της το είχαμε, πραγματικά κολάζει μέχρι και... Άγιο, πρωταγωνιστώντας στο πρωτοποριακό βιντεοκλίπ του γνωστού Κύπριου ράπερ Ablaze, με τίτλο «Stasi».

Η εκρηκτική Κύπρια, λίγο πριν μπει στο σπίτι του ριάλιτι του έρωτα για να διεκδικήσει τον ιδανικό σύζυγο, ξεδίπλωσε το... ταλέντο της, φορώντας ένα καυτό μπραζίλιαν μαγιό και πρωταγωνίστησε στο videoclip επιδεικνύοντας συνεχώς την τέλεια και καλοσχηματισμένη σιλουέτα της.

Η Ραφαέλα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, προκάλεσε ντελίριο σε σουπερμάρκετ, αφού στη θέα της και μόνο αλλά και στα παιχνίδια της με τον Αblaze, η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο. Η νεαρή Κύπρια καλλονή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κερδίζοντας φυσικά και τις εντυπώσεις.

Έβγαλε έτσι... «knock out» με τις στάσεις της, μέχρι και την Κιμ Καρντάσιαν, που επίσης «συμμετέχει» στο ευρηματικό νέο βίντεο κλιπ του Ablaze.

Δείτε το βίντεο κλιπ και φυσικά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved