«Χάλαγαν 200-300 εκατομμύρια και καταστρέφονταν. Εκεί, εξαφανίζονταν από το μαγαζί»
Back To the Future

«Χάλαγαν 200-300 εκατομμύρια και καταστρέφονταν. Εκεί, εξαφανίζονταν από το μαγαζί»

Όσοι έχουν ζήσει τις καλές εποχές της νύχτας έχουν να θυμούνται πολλά.

Τότε, τα πράγματα ήταν διαφορετικά! Όσοι είχαν χρήματα, έβγαιναν και τα χάλαγαν χωρίς να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Χαλούσαν λεφτά για να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα, αλλά και να κάνουν επίδειξη.

Ο Βασίλης Χαραλάμπους έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στη νύχτα και έχει να θυμάται απίστευτα περιστατικά που άνθρωποι με «χοντρό» πορτοφόλι χαλούσαν εκατομμύρια μέσα σε ένα βράδυ.

«Υπήρχαν πολλοί νταλκάδες στα μαγαζιά τα δικά μας. Ζημιές μεγάλες γίνανε, καταστροφές. Λεφτά χαλιόνταν σε καθημερινή βάση, γιατί όπως είναι γνωστό η τσιπούρα κι η καψούρα πληρώνεται. Καταστράφηκε πάρα πολύς κόσμος. Μιλάμε για κολοσσούς, όχι για απλά πράγματα. Ερχόταν ας πούμε ένας στο Χρυσό Βαρέλι, στις Τζιτζιφιές, και χάλαγε τότε σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο - μιλάμε για δραχμές, όχι για ευρώ. Αυτούς τους λέγαμε λαγούς. Την άλλη μέρα ξαναρχότανε, άλλο ένα εκατομμύριο. Την επομένη ξανά και μετά ξανά μέχρι να κερδίσει ' την τραγουδίστρια. Σκέψου το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται στο διπλανό τραπέζι και στο παραδιπλανό. Και να γίνεται κόντρα. Να ξέρεις, όλα τα λεφτά χαλιόνται στην κόντρα πάνω. Όλο τέτοια γινόντανε. Αλλά υπήρχαν και γυναίκες τότε οι οποίες ξέραν το αντικείμενο, πώς να καψουρέψουν τον άλλον δηλαδή. Τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, έχουν τελειώσει. Είναι χρόνια τώρα που έχουν χαθεί. Δεν υπάρχουν και τα λεφτά που υπήρχαν. Χαλάγανε τότε επί καθημερινή βάση. Χάνανε το μέτρο. Χαλάγανε, χαλάγανε, χαλάγανε κι ερχόταν η ώρα που συνειδητοποιούσαν ότι έχουν χαλάσει 20Ο-300 εκατομμύρια. Και καταστρέφονταν. Εκεί εξαφανίζονταν από το μαγαζί. Μπορεί ύστερα από τέσσερα πέντε χρόνια να πετύχαινες κανέναν. Ήταν εντελώς κατεστραμμένος. Σε απελπιστική κατάσταση λέμε. Αυτές τις γυναίκες δεν μπορούσε κάποιος να τις έχει εύκολα. Κάποιες με τίποτε. Γιατί αν κάποια από αυτές έφευγε μετά το πρόγραμμα με κάποιον, χάλαγε το σκηνικό για τους άλλους. Έχαναν αμέσως το ενδιαφέρον τους. Σταματάγανε να χαλάνε. Όλο το θέμα γινόταν όσο οι από κάτω ήταν στην καψούρα. Εν τω μεταξύ μπορεί για πάρτη της να γίνονταν καταστροφές κι εκείνη να είχε σε ένα τραπέζι το αγόρι της και να έφευγε μαζί του» αποκάλυψε ο τραγουδιστής στο Documento.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved