Ρίκα Διαλυνά: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η στιγμή που παραλίγο να χάσει την όρασή της
Back To the Future

Ρίκα Διαλυνά: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η στιγμή που παραλίγο να χάσει την όρασή της

Η Ρίκα Διαλυνά μιλάει για την γνωριμία της με τον άντρα της ζωής της, Νίκο Χρυσικόπουλο.

Η ηθοποιός περνάει τα καλοκαίρια της στο Πόρτο Ύδρα, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, αφού ο σύζυγός της και αρκετοί από τους φίλους της δεν είναι πια στη ζωή.

Το εξοχικό της εκεί, το αγόρασε το 1976 όταν γύριζε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τα έργα. Ένα μέρος που αγάπησε από την πρώτη στιγμή, αφού εκεί γνώρισε και τον άντρα της.

«Μου έδωσε μία κάρτα με το τηλέφωνο του. Βρέθηκα στο νοσοκομείο, γιατί δεν ξέρω, δεν βρήκαν ποτέ τι είχα, ήταν ψυχολογικό. Πέρασε πολύς καιρός, έφυγα, δεν τον ξαναείδα, κράτησα όμως την κάρτα, την είχα βάλει μέσα σ' ένα βιβλίο, Είχα πάθει μια νευρική διαταραχή στο στομάχι, αυτά τα ψυχοσωματικά, είχα αδυνατίσει και πάρα πολύ. Πήγα στον «Ευαγγελισμό», ήμουν εκεί 15 ημέρες και δεν μπορούσαν να μου βρουν τίποτα. Δεν το είχα πει σε κανέναν. Είχα πάρει βιβλία και διάβαζα. Ο γιατρός με είχε ρωτήσει μήπως ήθελα κάποια άδεια για να βγω λίγο έξω και του είπα ότι δεν θέλω, γιατί δεν έχω να κάνω κάτι. Όπως ξεφύλλιζα το βιβλίο, έπεσε η κάρτα του Νίκου και είπα: «Δεν τον παίρνω να δω αν έχει πάει στο "Πόρτο Ύδρα", να δω τι γίνεται με το σπίτι;». Εγώ ποτέ δεν παίρνω τηλέφωνο. Χάρηκε που του τηλεφώνησα και μου είπε να πάμε να φάμε μεσημεριανό. Έψαχνα μετά το γιατρό να μου δώσει την άδεια να βγω έξω. Είπα: «Εντάξει» και συναντηθήκαμε. Δεν ήξερε ποια ήμουν, γιατί ζούσε στο Λονδίνο και με ρώτησε πού μένω, να με πάει. Του απάντησα στον «Ευαγγελισμό». Μου είπε: «Είμαστε γείτονες και δεν σας είχα δει ποτέ μου;». Δεν κατάλαβε ότι του έλεγα να με πάει στο νοσοκομείο και με ρώτησε: «Σε ποιον αριθμό να σας αφήσω;» Με κοίταξε καλά-καλά και με ρώτησε: «Είστε νοσοκόμα;», του είπα: «Ούτε γιατρός ούτε νοσοκόμα είμαι, μια ταλαίπωρη ασθενής» είπε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Μετά από κάποιο καιρό είχα βγει από το νοσοκομείο, μου τηλεφώνησε, μου είπε ότι θα πάει στο «Πόρτο 'Υδρα» και αν ήθελα, να πάω να δω το σπίτι για να μην ταλαιπωρηθώ με το δικό μου αυτοκίνητο. Πήγαμε στα σπίτια μας, με κάλεσε μετά να πάω να παίξουμε τάβλι, για το οποίο εγώ τρελαίνομαι. Σηκώθηκε ένας τρομακτικός αέρας και γέμισαν τα μάτια μου με σκόνες, τα έτριψα κι έγιναν χάλια. Μου είπε ότι έχει ένα κολλύριο, το οποίο αν μου το βάλει, θα περάσει. Δεν είχαμε γίνει ούτε φίλοι τότε. Από τη στιγμή που μου έβαλε το κολλύριο τρελάθηκα από τους πόνους. Πήρα έναν ξάδελφο μου οφθαλμίατρο και μου είπε να πάω επειγόντως στο ιατρείο του. Πήγαμε με τον Νίκο, ο οποίος για να φτάσει πήγαινε με 200 χιλιόμετρα ταχύτητα. Όταν είδε το μάτι μου ο γιατρός, μου είπε: «Ρίκα, πρέπει επείγοντος να χειρουργήσουμε το μάτι σου». Έγινε η επέμβαση στο μάτι άμεσα. Το μάτι μου ήταν χάλια και πήγα να μείνω με την αδελφή μου για 10 μέρες. Με πήραν τότε τηλέφωνο για μια ξένη ταινία, το «Summer Love», που θα γυριζόταν στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, με τη Ντάριλ Χάνα. Ο σκηνοθέτης ήταν αυτός που είχε κάνει τη «Γαλάζια Λίμνη».». Τον ρόλο τελικά τον πήρε, αν και στα γυρίσματα μια χρυσόσκονη που της έβαλε η μακιγιέρ είχε ως αποτέλεσμα το μάτι της να γίνει μέσα και στις περισσότερες σκηνές φαίνεται το μισό της μάτι.

Η Ρίκα Διαλυνά εξήγησε πως ο σύζυγός της την κέρδισε για την διακριτικότητά του και ενώ πριν γίνουν ζευγάρι είχαν βρεθεί σε πολύ ρομαντικά μέρη, εκείνος δεν έκανε καμία κίνηση. Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε πως αν την είχε αρπάξει θα είχε φύγει τρέχοντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved