Natalie Wood: Η μαρτυρία που «καίει» τον άντρα της! Τη σκότωσε και την πέταξε στη θάλασσα
Back To the Future

Natalie Wood: Η μαρτυρία που «καίει» τον άντρα της! Τη σκότωσε και την πέταξε στη θάλασσα

Η μαρτυρία που «καίει» τον άντρα της!

Τριανταεφτά χρόνια μετά τον θάνατό της και οι αστυνομικές αρχές ανοίγουν και πάλι το φάκελο του μυστηριώδους θανάτου της, που τότε είχε σφραγιστεί ως «απροσδιόριστη υπόθεση».

Η Natalie Wood ήταν μόλις 43 ετών. Την ημέρα που το σώμα της ανασύρθηκε από την θάλασσα, επέβαινε στο ταχύπλοο με τον σύζυγο της, Robert Wagner και τον ηθοποιό Christopher Walken.

Σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες του καπετάνιου του σκάφους, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά λίγο πριν την εξαφάνιση της ηθοποιού. Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει πως την ηθοποιό, σκότωσε ο ίδιος της ο σύζυγος ο Robert Wagner, υποστηρίζοντας ότι όταν του ότι του ζήτησε να ψάξουν να τη βρουν εκείνος το αρνήθηκε.

«Έβαλα μπροστά τις μηχανές για να αρχίσω να ψάχνω. Τότε ο Wagner του είπε: «Όχι, όχι, μην το κάνουμε αυτό. Να μείνουμε εδώ. Έλα να πιούμε άλλο ένα μπουκάλι κρασί».

Αυτό και μόνο του κίνησε τις υποψίες πως αφού τη σκότωσε, την πέταξε στη θάλασσα αφού λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι έλειπε το βοηθητικό βαρκάκι. Το άψυχο σώμα της ηθοποιού είχε βρεθεί το 1981 ανοιχτά του νησιού Καταλίνα κοντά στο βαρκάκι και ο ιατροδικαστής στην έκθεση του είχε κάνει αναφορά για μώλωπες σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η αστυνομία «άνοιξε» και πάλι την υπόθεση με βασικό ύποπτο τον Robert Wagner.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved