«Όταν πηγαίναμε έξω με τον Στάθη, μας σήκωναν στα χέρια, μας τράβαγαν, χάναμε τα παπούτσια μας»
Back To the Future

«Όταν πηγαίναμε έξω με τον Στάθη, μας σήκωναν στα χέρια, μας τράβαγαν, χάναμε τα παπούτσια μας»

Οι ατάκες του πολύ γνωστές σε όλους.

Ο Βασίλης Καμίτσης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την εποχή των βιντεοταινιών αλλά για τον Στάθη Ψάλτη που έφυγε με παράπονο.

Έζησες τις χρυσές δεκαετίες που ξεκίνησαν οι βιντεοκασέτες και γίνεσαι ένας άνθρωπος ο οποίος τον βλέπει ο κόσμος πολύ, πρωταγωνιστείς δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς ένας εκ των οποίων ήταν ο Ψάλτης με τον οποίο ήσασταν και φίλοι.

«Ήμασταν πολύ φίλοι και ήταν πολύ καλό παιδί. Με τον Ψάλτη κάναμε μεγάλα σουξέ. Πολλές ήταν καλές εποχές, αγνές δεν υπήρχαν αρρώστιες τότε ήταν πιο καλά μετά το '85 '87 μαζευτήκαμε λίγο, αλλά ήταν μαγικό αυτό. Πηγαίναμε με τον Στάθη σε καμιά ντισκοτέκ, σε κάποιο κέντρο και δεν προλαβαίναμε να μπούμε μας σηκώνανε στα χέρια πάνω, χάναμε παπούτσια, αλυσίδες, μας τα τραβάγανε τα έπαιρναν, ερχόταν το εκατό μας έκρυβε στο πορτ παγκάζ για να φύγουμε»

Πως ήταν ο Ψάλτης σαν άνθρωπος; «Καταπληκτικό παιδί, απλό παιδί, λαϊκό παιδί. Τον βλέπανε στον δρόμο, τους έδινε χρήματα. Η αλήθεια είναι πως βοηθούσε πολύ κόσμο»

Προτάσεις έχεις τώρα; «Ναι απορώ πώς, γιατί υπάρχει δυστυχώς πολλή ανεργία. Ο χώρος μας πάντα είχε ανεργία αλλά τώρα έχει παραπάνω. Αλλά ίσως βοηθάει αυτό το background που λέμε τα σήριαλ, οι ταινίες...», λέει ο ηθοποιός στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved