Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φαίδωνα Γεωργίτση! (pics)
Back To the Future

Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φαίδωνα Γεωργίτση! (pics)

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο και την οικογένειά του, η είδηση ότι ο Φαίδων Γεωργίτσης, άφησε χθες την τελευταία του πνοή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

Ο ηθοποιός, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμετώπιζε με θάρρος και υπομονή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί, όμως τελικά έφυγε νικημένος.

Μέχρι να τον γονατίσει η αρρώστια του όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν παρών σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ειδικά όταν αυτές τιμούσαν τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο.

Μία τέτοια ήταν και αυτή στην οποία παρευρέθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, λίγους μόλις μήνες πριν εκδηλωθεί η ασθένειά του. Ήταν όταν ο Δήμος Γλυφάδας ανέβασε την παράσταση "Γοργόνες και μάγκες", μία ταινία που άφησε εποχή και στάθηκε η αφορμή για να μπει και εκείνος στο Πάνθεον των θρυλικών πρωταγωνιστών της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από τη βραδιά με τον Φαίδωνα Γεωργίτση να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, παρ' όλο που ποτέ δεν ήταν άνθρωπος των φλας και της προβολής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved