To Instagram «πλημμύρισε» με φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Οι άγνωστες ιστορίες! (photos)
Πηγή φωτό: NDP
Back To the Future

To Instagram «πλημμύρισε» με φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Οι άγνωστες ιστορίες! (photos)

Ο μύθος της Αλίκης Βουγιουκλάκη όχι μόνο συνεχίζει να ζει αλλά πλέον πέρασε και στην... αιωνιότητα μέσα από τα social media!

Δικαίως και πριν αλλά και μετά τον θάνατό της κατείχε τον τίτλο της Εθνικής σταρ αφού κατάφερε να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Αλίκη συνεχίζει να... πουλάει καθώς άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.

Κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής της ζωής γινόταν πρωτοσέλιδο, κάθε έξοδός της είχε και... χρυσό παρασκήνιο, κάθε δήλωσή της γινόταν θέμα συζήτησης. Γιατί η Αλίκη είχε καταφέρει να μπει σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Να γίνει απλά η Αλίκη τους, να αγαπηθεί και να αγαπήσει.

Φυσικά, όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλη σταρ, η ζωή της Αλίκης δεν υπήρξε στρωμένη με ροδοπέταλα. Πάσχισε πολύ για να γίνει αυτό που γνωρίζουμε όλοι, πάλεψε, έπεσε και ξανασηκώθηκε, συνεργάστηκε με "θηρία" του ελληνικού πενταγράμμου και κινηματογράφου και ανέδειξε το αστείρευτο ταλέντο της με κάθε ευκαιρία.

Όσο για την προσωπική της ζωή, δεν υπήρξε πάντα ρόδινη ούτε αυτή. Λίγο ως πολύ γνωρίζουμε όλοι τα σημαντικά κεφάλαια και τους άντρες που πέρασαν και τη στιγμάτισαν, όμως η ίδια ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει κάτι. Πώς αλλιώς θα συντηρούσε τον μύθο της άλλωστε; Εξάλλου, εκείνοι που τη γνώριζαν, έλεγαν κατά καιρούς πως η Αλίκη τούς έλεγε συχνά: «Ας γράφουν ό,τι θέλουν, αρκεί να αναφέρουν το όνομά μου σωστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved