Θυμάστε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στα πρώτα του βήματα; Δεν θα τον αναγνωρίζετε! (photos)
Back To the Future

Θυμάστε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στα πρώτα του βήματα; Δεν θα τον αναγνωρίζετε! (photos)

Από πολύ μικρός είχε στο... αίμα του το μικρόβιο της μουσικής και του τραγουδιού και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό το ελληνικό πεντάγραμμο ήταν μονόδρομος. 

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική όταν ήταν μόλις πέντε ετών αλλά ήταν... σταρ από κούνια αφού όπως είναι γνωστό, υπήρξε ένα από τα τρίδυμα στην Ελλάδα που γεννήθηκαν με εξωσωματική, εν έτει 1996.

Έτσι, δεν θα μπορέσει ποτέ να κρύψει την ηλικία του όμως δεν φαίνεται να τον απασχολεί καθόλου αφού είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, αν και σπούδασε νοσηλευτική, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το επάγγελμα αφού ήθελε μόνο να τραγουδάει και να γρατζουνάει την κιθάρα του. Ενίοτε να παίζει και πιάνο μιας και του άρεσε πολύ.

Η πρώτη του επαφή με τα φώτα της δημοσιότητας ήρθε γύρω στο 2004 όταν εμφανίστηκε στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, Fame Story, το τρίτο κατά σειρά που τελικά είχε κερδίσει ο Περικλής Στεργιανούδης.

Μπορεί να μην πήρε τη νίκη στο σόου, όμως αυτό που ήθελε, το είχε πετύχει. Να τον εντοπίσουν οι κυνηγοί ταλέντων και να τον οδηγήσουν στα σωστά μονοπάτια ώστε σήμερα να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την παρουσία του μέσα στο σπίτι του Fame Story.

Το gossip-tv.gr έψαξε και βρήκε στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας φωτογραφίες του γνωστού τραγουδιστή από την πορεία του στα φώτα της δημοσιότητας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα. Δείτε την gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved