Όταν οι Έλληνες stars έμεναν σπίτι και απολάμβαναν στιγμές χωρίς… καραντίνα! (Photos)
Back To the Future

Όταν οι Έλληνες stars έμεναν σπίτι και απολάμβαναν στιγμές χωρίς… καραντίνα! (Photos)

Η επέλαση του κορονοϊού μας κρατάει σπίτι έτσι ώστε όλοι να βοηθήσουμε στη μη περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Έχοντας ενημερωθεί για τη μεγάλη εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας με το ίδιο σύνθημα, το "Μένουμε σπίτι" οι επώνυμοι αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν για να διαδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα αυτό ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονoϊού.

Κάποτε όμως οι Έλληνες stars έμεναν σπίτι και απολάμβαναν στιγμές χωρίς… καραντίνα.

Μέσα από την επίσημη σελίδα vintage Greece στο Instagram μαζέψαμε φωτογραφίες των stars με όμορφες στιγμές από το σπιτικό τους.

Μαρία Κάλλας: Οι κουρτίνες της ντίβας
Η εμβληματική ντίβα της όπερας, με όλη τη γοητεία και την κομψότητά της διάχυτα στην ατμόσφαιρα του σαλονιού της, ποζάρει ντυμένη στα μαύρα δίπλα στην μπαλκονόπορτα με τις λευκές κουρτίνες.


Θανάσης Βέγκος: Ο «Θου Βου» μάγειρας
Ο «καλός μας άνθρωπος», ο ηθοποιός που συνύφανε το γέλιο και τη χαρά με την ύπαρξή του, αλλά και με την καλλιτεχνική του πορεία στη συνείδηση όλων μας, σε μία αυθόρμητη φωτογραφία από την κουζίνα του, όπου μαγειρεύει.


Μάρω Κοντού: Μια κυρία στο γραφείο της
Πάντοτε ανεπιτήδευτα όμορφη, πάντοτε αριστοκρατική μέσα από την απλότητά της, πάντοτε με το σαγηνευτικό μειδίαμα στα χείλη της, η Μάρω Κοντού αιχμαλωτίζει τον φακό. Όπως και σε τούτη τη φωτογραφία, όπου ποζάρει καθισμένη στο γραφείο της, χρόνια πίσω.

Δες τις υπόλοιπες στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved