Δεν θα πιστεύετε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story, Νότης Χριστοδούλου
Back To the Future

Δεν θα πιστεύετε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story, Νότης Χριστοδούλου

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε στο μυαλό μας ότι η πρώτη μεγάλη νικήτρια του Fame Story στην Ελλάδα ήταν η Καλομοίρα, όμως ό,τι και να γίνει αυτόν τον τίτλο δεν μπορεί κανείς να τον αφαιρέσει από τον Νότη Χριστοδούλου

Και για να ξεκαθαρίσουμε αυτή την σύγχυση περί νικητών του Fame Story, να πούμε πως ο Νότης ήταν ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι ταλέντων και την αμέσως επόμενη σεζόν νικήτρια ήταν στο Fame Story 2 η Καλομοίρα.

Για την ακρίβεια, την πρώτη χρονιά προβολής του ριάλιτι ταλέντων το 2002 πρώτος βγήκε ο Νότης, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος και στην τρίτη ο Θάνος Πετρέλης. Και ναι, το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως ο δεύτερος και ο τρίτος της τελικής τριάδας έκαναν καριέρα στο τραγούδι, όχι όμως και ο Νότης ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει για τον τελείως διαφορετικό δρόμο που του έδειξε η ίδια η ζωή. Συγκεκριμένα είχε πει σε συνέντευξή του:

«Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό».

Τι κάνει όμως σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου και πόσο έχει αλλάξει από τότε;

Πολύ απαντάμε εμείς μιας και ο Νότης δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το νεαρό και γοητευτικό αγόρι του παρελθόντος. 18 χρόνια μετά, μπορεί να μην έχει χάσει τίποτα από τη γοητεία του, όμως έχει υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό λουκ σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, παραμένοντας όμως το ίδιο κομψός και in fashion.

Όσο για το επάγγελμά του, πλέον δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι και τη μουσική αφού ασχολείται με τον Interior design και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του όπως είναι σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved