Μαρία Βοσκοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον πατέρα της, Τόλη! Οι αναμνήσεις που... ξαναγυρίζουν!
Back To the Future

Μαρία Βοσκοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον πατέρα της, Τόλη! Οι αναμνήσεις που... ξαναγυρίζουν!

Πάει πλέον ήδη ένας μήνας και κάτι από το μαύρο εκείνο πρωινό που η φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε για πάντα, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος τόσο τον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και την οικογένειά του. 

Απαρηγόρητη η κόρη του Μαρία την ημέρα που του είπε το "τελευταίο αντίο". Λύγισε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της πατέρας στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία, δεν ήταν πλέον κοντά της.

Και σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου που εδώ και 20 χρόνια ήταν μία μέρα γιορτής για την οικογένεια Βοσκόπουλου, η Μαρία θα περάσει για πρώτη φορά τα γενέθλιά της βυθισμένη στη θλίψη.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο έντονη είναι η έλλειψη του ανθρώπου που έχει "φύγει" για τον καθένα μας, ειδικά σε τέτοιες μέρες που φέρνουν στον νου όμορφες στιγμές που μπορεί να μοιράστηκε με ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο.

Η Μαρία Βοσκοπούλου γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 2001 πρόωρα και παρά τους αρχικούς φόβους και την αγωνία για το μωρό, όλα πήγαν κατ' ευχή και το κοριτσάκι στην αγκαλιά της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου μοίρασε στο ζευγάρι από εκείνη τη μέρα μόνο χαρές και χαμόγελα.

Χαμόγελα που έσβησαν στις 19 Ιουλίου όταν ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος. Γλυκόπικρη η σημερινή μέρα για τη Μαρία που ήταν το κοριτσάκι του μπαμπά, όμως είναι συγχρόνως και μία νεαρή δυναμική γυναίκα που ήδη έχει βρει τον δρόμο της στον κόσμο της υποκριτικής.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη ζωή της οικογένειας μέχρι σήμερα που σίγουρα αποτελούν κάποιες από τις πιο όμορφες αναμνήσεις της όμορφης Μαρίας Βοσκοπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved