Θυμάστε την Αθηνά Οικονομάκου το 2008 στα πρώτα της βήματα; Σχεδόν αγνώριστη αλλά πάντα όμορφη!
Back To the Future

Θυμάστε την Αθηνά Οικονομάκου το 2008 στα πρώτα της βήματα; Σχεδόν αγνώριστη αλλά πάντα όμορφη!

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου σήμερα να είναι μία πολύ επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας η οποία θεωρείται και μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, όμως στα πρώτα της βήματα ήταν μία άλλη! 

Το gossip-tv μάλιστα... ξέθαψε από το... χρονοντούλαπο τις πρώτες φωτογραφίες της σε δημόσια έξοδό της, μόλις λίγο καιρό μετά την αποφοίτησή της από την Κεντρική σκηνή της Μιμής Ντενίση το 2007.

Την ίδια χρονιά, η νεαρή τότε ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της σε τηλεόραση και θέατρο αλλά η μεγάλη επιτυχία που την καθιέρωσε ήταν μέσα από την καθημερινή σειρά του Μega, Η ζωή της άλλης όπου υποδυόταν την Ξένια Παππά το 2009. Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν προβαλλόταν μέχρι το 2012 και έτσι η Αθηνά Οικονομάκου είχε όλο τον χρόνο για να συστηθεί στο κοινό και να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών ως ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι.

Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως Κλεμμένα Όνειρα, Το δαχτυλίδι της φωτιάς, Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου και Έλα στη θέση μου που την καθιέρωσαν ενώ η ίδια φρόντισε να «εξαργυρώσει» την αναγνωρισιμότητά της στήνοντας πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Στο μεταξύ εξελίχθηκε και η ίδια σε ό,τι είχε να κάνει με την εικόνα της. Διαπίστωσε ότι της πάνε πολύ οι ανοιχτόχρωμες ανταύγιες. Μάκρυνε τα μαλλιά της. Απαλλάχθηκε από τις παρωχημένες αφέλειες της πολύ νιότης της και απέκτησε ένα στυλ που πραγματικά ζηλεύουν πολλοί και πολλές.

Δεν είναι τυχαίο που η Αθηνά Οικονομάκου πλέον δημιουργεί fashion trends με σχεδόν κάθε της εμφάνιση ενώ έχει δημιουργήσει και τις δικές της συλλογές ρούχων, επιβάλλοντας έτσι εμμέσως την παρουσία της και στον χώρο της μόδας.

Δείτε πώς ήταν η όμορφη ηθοποιός στα πρώτα βήματα της καριέρας της στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved