Star από μικρός ο…!
Back To the Future

Star από μικρός ο…!

Είχε τον αέρα του star από μικρός, αν και δεν μοιάζει σε τίποτα η εικόνα του στο παρελθόν με τη σημερινή του εικόνα, παρατηρώντας τον έντονα συνειδητοποιείς ότι το ύφος του δεν έχει αλλάξει.

Είναι μεγάλος πρωταγωνιστής σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, σεναριογράφος, στιχουργός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε μέχρι έξι χρονών στον Πειραιά και μετά οι δικοί του (εύπορη οικογένεια εμπόρων) μετακόμισαν οριστικά στην Αθήνα. Φοίτησε στη σχολή Μωραΐτη όπου σπουδαίοι δάσκαλοι όπως ο Τάσος Λιγνάδης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο Ματθαίος Μουντές του άνοιξαν ένα παράθυρο στο χώρο της λογοτεχνίας και του θεάτρου.

Οι γονείς του εναντιώθηκαν στην απόφασή του να γίνει συγγραφέας και ηθοποιός και έτσι ξεκίνησε σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (που ολοκλήρωσε δέκα χρόνια αργότερα), ενώ παράλληλα άρχισε να παρακολουθεί κρυφά, τα απογεύματα, μαθήματα στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Μαθητής της σχολής ακόμη, έδωσε ακρόαση για τη θρυλική «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι όπου προσελήφθη για πρωταγωνιστικό ρόλο. Αμέσως μετά, από ακρόαση πάλι, επελέγη από το Εθνικό Θέατρο για τον «Αίαντα» Σοφοκλή, που παίχτηκε στην Επίδαυρο. Από εκεί και στο εξής η καριέρα του τινάχτηκε στα ύψη και η πορεία του είναι ανοδική και γνωστή.

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved