Νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της Νάταλι Γουντ
Back To the Future

Νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της Νάταλι Γουντ

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τον μυστηριώδη θάνατο της Νάταλι Γουντ.

Ο φάκελος της υπόθεσής της ανοίγει ξανά έπειτα από 32 χρόνια. Η ηθοποιός πέθανε το 1981 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια αυτοψία έφερε πάντως στο φως νέα στοιχεία τα οποία αναφέρουν πως η ηθοποιός είχε πολλές ανεξήγητες μελανιές στα χέρια, τους καρπούς και τον λαιμό της. Τα νέα αυτά στοιχεία οδήγησαν τον επικεφαλής ιατροδικαστή του Λος Άντζελες να αλλάξει την αιτία θανάτου από «τυχαίο πνιγμό» σε «απροσδιόριστο», όμως παρόλα αυτά δεν αναφέρει ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Η Γουντ ήταν μόλις 43 ετών. Την ημέρα που το σώμα της ανασύρθηκε από την θάλασσα, επέβαινε στο ταχύπλοο με τον σύζυγο της, Ρόμπερτ Βάγκνερ και τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του καπετάνιου του σκάφους, η Γουντ και ο Βάγκνερ είχαν έναν έντονο καυγά λίγο πριν την εξαφάνιση της ηθοποιού. Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου όταν ο καπετάνιος αποκάλυψε το γεγονός στην αστυνομία. Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού περιοδικού, η ομοφυλοφιλική σχέση του Ρόμπερτ Βάγκνερ με τον Κρίστοφερ Γουόκεν ήταν η αιτία του καυγά του ζευγαριού, καθώς οι δυο άντρες είχαν σεξουαλική σχέση στο σκάφος, την οποία και ανακάλυψε η Νάταλι Γούντ.

Όπως και να έχει πάντως, λόγω του ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση τα ερωτήματα είναι πολλά και αναπάντητα, η αιτία θανάτου της αμερικανίδας ηθοποιού θα πρέπει να παραμείνει ως «απροσδιόριστη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved