Το στριπτίζ και τα όργια του Μίκι Ρουρκ στις Κάννες
Back To the Future

Το στριπτίζ και τα όργια του Μίκι Ρουρκ στις Κάννες

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το 66ο Φεστιβάλ Καννών και πέρα από την Τέχνη και τους εορτασμούς της, περίοπτη θέση στα φεστιβάλ αυτά έχουν καταλάβει κατά καιρούς αρκετά σκάνδαλα, τόσο πολιτικά όσο και ερωτικά.

Το 1954 η λέξη… στριπτίζ ήταν κάτι παραπάνω από απαγορευμένη. Ακόμα και το γυμνό στον κινηματογράφο ήταν περιορισμένο, πόσο μάλλον οι ερωτικές σκηνές. Ωστόσο μια πιο… δεύτερου επιπέδου ηθοποιός, η Σιμόν Σίλβα το τόλμησε και προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά από όλες τις άλλες... συναδέλφους της. Εμφανίστηκε γυμνόστηθη μπροστά στις κάμερες, ενώ μάλιστα οι κακές γλώσσες κάνανε λόγο και για μια ερωτική βραδιά που πέρασε στην σουίτα του ξενοδοχείου με τον Ρόμπερτ Μίτσαμ. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αναδειχθεί Miss Festival, αλλά σύντομα οι φεστιβαλικές αρχές την «έδιωξαν» ως… persona non grata.

Όσο για τον άνδρα ηθοποιό που άφησε έντονο το… στίγμα του στον θεσμό με το ερωτικό του σκάνδαλο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίκι Ρουρκ. Κάπου στις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε να χτυπά με δύναμη την πόρτα της σουίτας του, αλλά δεν του άνοιγε κανείς. Επικρατούσε πανικός όπως αναφέρει ο Δημήτρης Δανίκας σε κείμενό του στο Πρώτο Θέμα. Τι είχε συμβεί; Εντός της σουίτας είχε γίνει… ομαδικός έρωτας, όμως ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έφυγε και πήγε σε… άλλο θηλυκό, ίσως και θηλυκά. Στην συνέχεια όταν επέστρεψε τον περίμεναν τρεις από τις κοπέλες στην σουίτα για να τον εκδικηθούν. Τον κλείδωσαν μέσα και εκείνες άρχισαν να κάνουν διάφορα μεταξύ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved