Ανδρέας Μπάρκουλης: Η Γκρέυ, η Στρατηγού, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!
Back To the Future

Ανδρέας Μπάρκουλης: Η Γκρέυ, η Στρατηγού, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!

Ένα βιβλίο-φωτιά που αναφέρεται στη ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του μεγάλου ηθοποιού.

Οι γυναίκες της ζωής του

"Καλό κορίτσι, μεγάλη Αγάπη, τα πάθη μας χώρισαν... Έζησα καλά με την Αλέκα, ήταν από τους νεανικούς έρωτες αυτούς που ξυπνάς και πιστεύεις πώς όλα είναι αγνά, όμορφα και μεθαύριο θα καλυτερεύσουν κι άλλο. Ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου. Την λάτρεψα την Αλέκα! Μετά την ταινία "Η χαρτοπαίχτρα" άρχισε να μοιάζει με την καθημερινότητά μας. Η Αλέκα έπαιζε μερόνυχτα κι εγώ βολτάριζα με γκομενίτσες, αθώα φλερτ, χωρίς να επιδιώκω το σεξ, μήπως και την ταρακουνήσω.... 'Ενα βράδυ το τελευταίο μας, την προσκάλεσα για φαγητό, της ανακοίνωσα πώς δεν αντέχω άλλο να αναμετριέμαι με την τράπουλα κι έφυγα..." αναφέρεται στην βιογραφία του για την Αλέκα Στρατηγού!

Όσο για την Καίτη Γκρέη, σύμφωνα με το περιοδικό CIAO έζησαν μαζί ένα χρόνο και την ζήτησε από την μαμά της την ώρα που τηγάνιζε ψάρια. "Ο αρραβώνας μας αποτέλεσε μεγάλο γεγονός της εποχής... Μέχρι που οι επόμενες ασωτίες μου μας απομάκρυναν πλέον οριστικά. Πριν οριστικοποιηθεί αυτή μου η απόφαση το ναι της Καίτης και το διαζύγιό μου, με συνέλαβαν με την γνωστή κατηγορία του χασίς...".


"Ο καθρέπτης μου πότε πότε συνομιλούσε με το χάος... Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά με συντηρούσαν στην άγνοια... Εκείνη την χρονιά έκανα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου στο θέατρο. Τον "Έρωτα των Τεσσάρων συνταγματαρχών" του Ουστίνοφ. Ο επιχειρηματίας μου έλεγε θα μας έκλειναν μέσα... Είχα πολλά χρωστούμενα ως αντιστασιακός. Πέραν τούτο η υπογραφή μου το 71 για την αμνηστία των εξοριζομένων, κάτι τα γκομενικά που τα είχα κάνει μπάχαλο, μία που είχαν πα΄ρει φόρα και με τις κατηγορίες στο στρατό που είχαν αποδώσει την πάτησα. Μου την έστησαν. Βρέθηκε πάνω μκροποσότητα χασίς. Η πρώην ιερόδουλος Ελένη Καραγιαννίδου -Ντρέβις... ομολόγησε εμπόριο ναρκωτικών, τους οδήγησε σε εμένα. Η αστυνομία ήρθε στο θέατρο την ώρα που έμπαινα στο αυτοκίνητό μου, με συνέλαβαν. Βρήκαν πάνω μου δυο τσιγαριλίκια κι ένα μικρό κομμάτι χασίς στο καμαρίνι μου. Παρόλο που μετέπειτα (Καραγιαννίδου -Ντρέβις) είπε πως εν αγνοία μου άφησε τα ναρκωτικά δεν μέτρησε. Όσο άφησε η τύπισσα, τόσο παρέδωσα στους αστυνομικούς, οπότε καμία απόδειξη χρήσης. Ήμουν όμως ο Μπάρκουλης ήταν επιτυχία να με βάλλουν στο εδώλιο. Ο επίλογος αυτής της ιστορίας ήταν πώς προφυλακίστηκα στα κρατητήρια της Αίγινας, βγήκε με εγγύηση 50.000 δραχμών και στις 16-041974 έφυγα στο εξωτερικό".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved