Ο γάμος του Δάντη με την Γιαγκούση πριν από 24 χρόνια!
Back To the Future

Ο γάμος του Δάντη με την Γιαγκούση πριν από 24 χρόνια!

Ο Χρήστος Δάντης έβαλε το τέταρτο στεφάνι στο κεφάλι του το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά πριν από αυτόν τον γάμο του είχαν προηγηθεί άλλοι τρεις. 

Ο πολιτικός που έκανε με την Φλώρα Θεοδώρου και δύο θρησκευτικοί. Με την Κατερίνα Τοπάζη με την Λίτσα Γιαγκούση. Ο πρώτος γάμος του Χρήστου Δάντη με την Λίτσα Γιαγκούση έγινε την Άνοιξη του 1989 με δόξα και τιμή σε εκκλησία του Κερατσινίου και κουμπάρο τον Γιάννη Καραλή. Κολλητό φίλο, τότε, του Χρήστου Δάντη. Και ήταν πραγματικά γάμος....υπερπαραγωγή.

Ο στολισμός ήταν τόσο πλούσιος που ο κόσμος δεν χώραγε να περάσει ανάμεσα από τα χιλιάδες λουλούδια. Και ήταν εκατοντάδες άτομα οι προσκεκλημένοι του ερωτευμένου τότε ζευγαριού. ενώ η νύφη με το πρωτοποριακό νυφικό για την εποχή κατέφτασε στην εκκλησία με συλλεκτικό αυτοκίνητο. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Ο χωρισμός τους το 1994, μόλις πέντε χρόνια αργότερα, ήταν επεισοδιακός αλλά στην πορεία τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δυο τους κατάφεραν τελικά να παραμείνουν φίλοι. Δείτε τους εκείνη την εποχή την ημέρα του γάμου τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved