Η Βίκυ Καγιά του χθες και του σήμερα (2006-2014)
Back To the Future

Η Βίκυ Καγιά του χθες και του σήμερα (2006-2014)

Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν μεσολαβήσει πολλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη ζωή της Βίκυς Καγιά.

Δύο γάμοι, ένα διαζύγιο, πολλές επιτυχίες και μία καριέρα γεμάτη από συγκινήσεις. Η Βίκυ Καγιά η οποία στις 18 Ιουλίου παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, έχοντας κατασταλάξει στα «θέλω» της και τις ανάγκες της.

Μία από αυτές είναι να αποκτήσει τη δική της μεγάλη οικογένεια, όνειρο που θέλει με χαρά να της χαρίσει ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της το τελευταίο διάστημα, ο σύζυγός της –πλέον- Ηλίας Κρασσάς.

Η Βίκυ το 2006, έχοντας επιστρέψει από μία πολύ επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό ως μοντέλο, θέλησε να πειραματιστεί με την τηλεόραση και την παρουσίαση. Τότε λοιπόν είχε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την παρουσίαση του So you think you can Dance που όμως δεν είχε την τύχη να προβληθεί και άλλη τηλεοπτική σεζόν όπως άλλα talent shows.

Αργότερα, έκανε κάτι που σίγουρα δεν θα μπορούσε να κάνει καμία άλλη. Να παρουσιάσει το «Next top model» που και αυτό γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία τηλεοπτικά. Δείτε την στο πέρασμα των χρόνων από το 2006 έως σήμερα, σε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved