Η μνηστή του Ελβις Πρίσλεϊ αποκαλύπτει τη πρώτη φορά που κάνανε έρωτα
Back To the Future

Η μνηστή του Ελβις Πρίσλεϊ αποκαλύπτει τη πρώτη φορά που κάνανε έρωτα

Η Τζίντζερ Άλντεν αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του Έλβις Πρίσλεϊ, αλλά και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, σε μια αυτοβιογραφία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.


Ο Έλβις πάλευε με την αϋπνία και για να μην ενοχλήσει τη μέλλουσα γυναίκα του αποφάσισε να πάει στο μπάνιο. Εκείνη του απάντησε: «Εντάξει, αλλά προσπάθησε να μην σε πάρει ο ύπνος εκεί μέσα». Όταν, όμως, ξύπνησε μετά από ώρες διαπίστωσε πως ο Έλβις δεν ήταν δίπλα της και ότι το φως στο μπάνιο εξακολουθούσε να είναι ανοιχτό. Τότε μπήκε μέσα και τον βρήκε νεκρό.
Η ίδια αναφέρει πως υπήρχαν παντού αίματα στα ρούχα του, στο πρόσωπό του και στο πάτωμα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει εμετό.

Μάλιστα, η Τζίντζερ αποκαλύπτει πως η πρώτη φορά που έκαναν έρωτα ήταν μια καταστροφή. Ο Έλβις ήταν πολύ αγχωμένος και υπήρξαν φορές που ήταν βίαιος μαζί της. Την είχε χτυπήσει και μετά της ζήτησε συγγνώμη. Πετούσε το τηλέφωνο ή έριχνε πράγματα στην τηλεόραση όταν του έλεγε πως είχε παχύνει. Μια φορά της πέταξε παγάκια για να την κάνει να σταματήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved