Πώς η Ρίτα Σακελλαρίου χώρισε ένα ζευγάρι… κατά λάθος;
Back To the Future

Πώς η Ρίτα Σακελλαρίου χώρισε ένα ζευγάρι… κατά λάθος;

Περιοδικά lifestyle πάντα υπήρχαν, σε όλες τις εποχές, και μάλιστα δημιούργησαν ένα περιστατικό που έκανε ένα ζευγάρι να χωρίσει.

«Όταν δουλεύαμε με τη Ρίτα... άκου τι έγινε! Έκανε πλάκα η Ρίτα όταν πλάκωσαν κάτι φωτογράφοι στο μαγαζί. Με κοιτάει εμένα και λέει "μπα, πολύ τεκνό είσαι". Λέει στον Λάμπρο (σ.σ: Καρελά) "έλα εδώ εσύ, πουλάκι μου" και βγάζουν μια φωτογραφία που την είδαμε μετά οπισθόφυλλο σε μεγάλη εφημερίδα με τίτλο «Ο νέος έρωτας της Ρίτας!». Μόλις το είδε η κοπέλα του Λάμπρου, τον χώρισε» τόνισε στο Πρώτο Θέμα ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος «Τα παιδιά από την Πάτρα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Μαζεύεται ποτέ από τα ξενύχτια, τα ποτά και τα τυχερά ένας τραγουδιστής για να κάνει οικογένεια; «Δύσκολο είναι, δεν μαζεύεται κι εύκολα. Οταν κάνεις παιδί, όμως, αλλάζεις».
Έχει δεχτεί προτάσεις να εμφανιστεί σε κάποιο τηλεοπτικό talent show; «Ναι, μου είχε ζητήσει η Κατραβά να γίνω κριτής στο παιχνίδι του MEGA. Δεν πήγα. Βλακεία έκανα. Έπρεπε να πάω. Όσον αφορά τα νέα παιδιά, είναι ένας καλός τρόπος να γίνουν γνωστά. Βέβαια, έχω μιλήσει με αρκετά παιδιά που πήραν μέρος σε τέτοια σόου και ' μου έχουν πει ότι το μετάνιωσαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved