Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο γόης των 80’s σήμερα κάνει απολογισμό
Back To the Future

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο γόης των 80’s σήμερα κάνει απολογισμό

Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ένα όνομα συνδεδεμένο με την χρυσή δεκαετία του '80, τις βιντεοταινίες και το όλο lifestyle. Ένας ηθοποιός που έγινε ίνδαλμα για άντρες και γυναίκες και σίγουρα άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία του κινηματογράφου.


-Πού σε συναντάμε τώρα αυτό τον καιρό;
«Αυτό τον καιρό κάνω θέατρο στο Διάχρονο. Παρουσιάζουμε Όσκαρ Ουάλντ με αξιόλογους ηθοποιούς και περνάμε τέλεια. Ένα σπινθηροβόλο έργο που όσα χρόνια και να πέρασαν παρέμεινε εξαιρετικά επίκαιρο» τόνισε στο Χάι.
-Τηλεόραση γιατί δεν κάνεις;
«Τηλεόραση... γέλια... Δεν μπορώ να βρω απάντηση για να σου πω γιατί δεν κάνω τηλεόραση... Αυτή την απάντηση πρέπει να την δώσουν άλλοι.
-Έχεις όμως κάνει αρκετή τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας σου;
«Ή αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει πολύ τηλεόραση. Αυτή η εντύπωση έχει δοθεί στον κόσμο επειδή παίζει και ξαναπαίζει το «Ρετιρέ» χρόνια ατελείωτα.. Αν αναλογιστείς τα χρόνια που είμαι στο χώρο και είναι 27 ολόκληρα χρόνια αλλά τα σίριαλ που έχω κάνει είναι «Οι μικρομεσαίοι» και το καθημερινό σίριαλ «Κάτω από την Ακρόπολη». Από το 2002 δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση.»
- Το σίριαλ Ρετιρέ σε στιγμάτισε. Ήταν κάτι που πιστεύεις ότι σου έκανε κακό στο μετά της καριέρας σου;
«Δεν το έχω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια, αν αυτός ο ρόλος ήταν τόσο καθοριστικός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ρόλος που σε στιγμάτισε εμπορικά και έκανε μεγάλη επιτυχία, θα μπορούσε να σε στιγματίσει αρνητικά.»
-Αν σου έκαναν τιάρα μια πρόταση θα έκανες τηλεόραση; Σου αρέσει καταρχήν ή όχι; «Φυσικά και θα το έκανα αν είχα μια πρόταση. Μου αρέσει και η τηλεόραση και το σινεμά, όλα μου αρέσουν και το καθημερινό επίσης. Αρκεί όλα να είναι μέσα στα πλαίσια που θέλω σωστά και με αξιοπρέπεια»
- Πάμε στην εποχή εκείνη που γνώρισες αυτή την ευτυχία και δημοσιότητα και τρέλαινες τα κορίτσια; Δεκαετία του 80, θέλω τα δικά σου συναισθήματα για αυτή την εποχή
«Ήτάν μια εποχή που είχε όλα αυτά που είχε ξεκίνησε πάλι ο κινηματογράφος. Δεν υπήρχαν κανάλια και, έτσι έβγαιναν πολλές ταινίες. Εγώ να σου πω, πως όλα αυτά τα χρόνια ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός δεν υπήρξα ,χομπίστας ποτε σε -αυτό το αντικείμενο. Δεν έκανα κάτι άλλο αν δεν είχα λεφτά. Έκανα αυτό που αγαπούσα. Ό .τι κάνεις όταν το αγαπάς το κάνεις καλά. Ήθελα πάντα να κάνω θέατρο γιατί αυτό πραγματικά ήθελα. Δεν περίμενα να κάνω ενα ρόλο στην ζωή μου, μόνο και να περιμένω για αυτό το λόγο κάνοντας ταυτόχρονα και το σερβιτόρο.»
-Έβγαζες λεφτά από αυτή την δουλειά;
«Βγάλαμε λεφτά... Ναι έβγαλα λεφτά... αλλά μην φανταστείς ότι ήταν και πολλά... Στην Ελλάδα βγάζουν λεφτά οι τραγουδιστές όχι οι ηθοποιοί.»
- Ασχολήθηκες με κάτι άλλο ή μόνο με το θέατρο;
«Τα τελευταία-χρόνια άνοιξα και ένα μαγαζί ένα μπαρ για να έχω και κάτι άλλο ως έξτρα και μου άρεσε η ιδέα να κάνω ένα στέκι για; μουσική και για φίλους.»
-Προσωπική ζωή; Ήσουν ίνδαλμα εκείνη την εποχή και περιζήτητος...
«Όλο αυτό το απολάμβανα η αλήθεια είναι αυτή μου άρεσε... Δεν το κρύβω.. Δεν είχα έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση από θαυμάστριες»
-Οικογένεια, γάμος; Δεν σκέφτηκες ποτέ να κάνεις;
«Δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν είναι όλοι άνθρωποι για οικογένεια και καλό είναι, να το ξέρουν και να μην κάνουν παιδιά. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι γιατί πρέπει ή γιατί το προ-οτάζε ι η κοινωνία, Προσπαθώ να κάνω την ζωή μου όπως θέλω εγώ και όχι όπως πρέπει. Για μένα υπάρχει θέλω.,. βέβαια σε κάποια πράγματα συμβιβάζεσαι αλλά όχι σε όλα...»
-Τα έχεις καλά με τον εαυτό σον; Τον αγαπάς;
«Τον αγαπάω τον εαυτό μου και προσπαθώ να κάνω πάντα αυτό που θέλω και αυτό που είναι μέσα στα πλαίσια τα δικά μου.»
-Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει ή που δεν έχεις κάνει;
«Πιστεύω πως ότι συμβαίνει την εποχή που συμβαίνει γίνεται για κάποιο λόγο... Πως θα γυρίσω πριν είκοσι χρόνια να κρίνω κάτι που το έχω κάνει... το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και δεν κοιτάω πίσω κοιτάω το παρόν και αυτό έχει νόημα. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που έχω κάνει γιατί όλα τα έκανα εγώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved