Πού περνούσε το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός;
Back To the Future

Πού περνούσε το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός;

Το φετινό Πάσχα, είναι το πρώτο για τον Αλέξη Τσίπρα στον πρωθυπουργικό θώκο. Πώς περνούσε όμως τις γιορτινές μέρες τα τελευταία χρόνια, όταν ακόμα βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση;

Πέρυσι, ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά βρέθηκαν στην όμορφη Κρήτη, έναν αγαπημένο προορισμό της οικογένειας μιας και τον επισκέπτονται κάθε φορά που ο πολιτικός έχει λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Πέρυσι λοιπόν, βρέθηκε με τη γυναίκα του και τα παιδιά του στο Ρέθυμνο για λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης και επί τη ευκαιρία, ανήμερα του σουβλίσματος του οβελία, βρέθηκε στην κοντινή Γαύδο για να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων του ακριτικού νησιού και να πιει και ένα κρασί για το καλό.
Το Πάσχα του 2013 δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις για την οικογένεια Τσίπρα αφού και τότε επέλεξαν τη Νότια Κρήτη για τις γιορτινές μέρες. Μάλιστα, ήταν μία από τις ελάχιστες ανάπαυλες του πρωθυπουργού από την εργασία του τις οποίες φρόντισε να αφιερώσει στην προσωπική του ξεκούραση και την οικογενειακή του ευτυχία.
Όσο για το 2012, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί και πάλι σε νησί, όμως αυτή τη φορά στην Αίγινα, έναν επίσης αγαπημένο προορισμό του. Λίγο πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του Πάσχα, ο τότε επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφτεί το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων στη Βούλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved