Aθηνά Οικονομάκου: Το ομορφότερο καλοκαίρι της
Back To the Future

Aθηνά Οικονομάκου: Το ομορφότερο καλοκαίρι της

Πολλές ωραίες στιγμές έχει ζήσει η Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο το καλοκαίρι που θα της μείνει αξέχαστο είναι ένα.

«Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια που έχω περάσει είναι το προηγούμενο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από χρόνια που έκανα σχεδόν τρεις μήνες διακοπές. Ό,τι και να πρωτοθυμηθώ είναι λίγο. Έμεινα πολύ καιρό στη Μύκονο και την ανακάλυψα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, όχι μόνο αυτό της τρελής διασκέδασης. Μέσα σε τρεις μήνες δεν πρέπει να ξενύχτησα περισσότερες από δέκα φορές, αλλά ανακάλυψα τις παραλίες της, τις ομορφιές της και το πόσο υπέροχο νησί είναι, ακόμα και αν δεν βγαίνεις το βράδυ».
«Μεγάλωσα στη Σκάλα Λακωνίας, με την παραλία να απέχει ένα πεντάλεπτο από το σπίτι μου. Έτσι, θυμάμαι τον εαυτό μου μονίμως στη θάλασσα. Έχω ευχαριστηθεί πολύ τον ήλιο, τη θάλασσα, τα μπάνια. Έχει υπέροχες παραλίες στην πατρίδα μου, τόσο πιο άγριες και με βότσαλα προς τη Μάνη, όσο και πιο εξωτικές, με χρυσή άμμο, ενώ η Ελαφόνησος απέχει μόνο μία ώρα. Εκεί πήγα την πρώτη μου κατασκήνωση. Είναι μαγικό μέρος, λατρεύω την παραλία του Σίμου, στη νότια πλευρά του νησιού».
«Έχω πολύ λευκή επιδερμίδα και το καλοκαίρι το προσπαθώ πολύ να πάρω χρώμα. Στο παρελθόν καθόμουν στον ήλιο με τις ώρες. Πλέον, βέβαια, χρησιμοποιώ πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, ειδικά τις πρώτες μέρες. Φοράω πάντα καπέλο και γυαλιά και κάθομαι πάντα κάτω από ομπρέλα – ειδικά το κεφάλι μου φροντίζω να είναι πάντα στη σκιά» τόνισε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved