Ρούλα Βροχοπούλου: Η υποθήκη της πολυκατοικίας και η οργή για τον Φραν
Back To the Future

Ρούλα Βροχοπούλου: Η υποθήκη της πολυκατοικίας και η οργή για τον Φραν

H Ρούλα Βροχοπούλου εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τόσο οικονομικά όσο και... προσωπικά και μιλά για τα χρήματα που έχασε.

«Αναγκάστηκα, που λες, να βάλω υποθήκη την πολυκατοικία μου για την αποπληρωμή των δανείων που είχα πάρει για εκείνον. Μέχρι που πούλησα ένα οροφοδιαμέρισμα από την πολυκατοικία μου αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ για 100.000. Μπήκα και στη ρύθμιση των 80 δόσεων για να είμαι συνεπής στις φορολογικές μου υποχρεώσεις. Πάντως, άμα θες, πάμε ένα Ντουμπάι, έχω να φύγω πολύ καιρό στο εξωτερικό. Και με τον γιο μου θέλω να πάμε μια Νέα Υόρκη, φτάνει να βρει λίγο χρόνο από τα διαβάσματά του» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Όσο για τις καθημερινές τηλεοπτικές εμφανίσεις της, που με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσε τον Φραν να γυρίσει, είπε: «Πόσο ρεζίλι είχα γίνει. Να βγαίνω και να κλαίω εκλιπαρώντας να γυρίσει; Για έναν άντρα που ποτέ δεν με αγάπησε, παρά μόνο με χρησιμοποίησε; Μα τι περίμενα; Τι να θέλει ένας 26χρονος από μια 55άρα; Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω να τα σβήσω όλα αυτά, γιατί ταπείνωσα το παιδί μου».
Ο γιος της σήμερα είναι 26 χρόνων, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού, έχει σπουδάσει Φιλολογία και ετοιμάζεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό. Οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και μένουν μαζί. «Τα έχω πει όλα αυτά στο παιδί μου και μου απάντησε πως είμαι άξια της μοίρας μου» λέει με πίκρα. «Εχασα όλους τους φίλους μου. Εμεινα μόνη και απομονώθηκα. Ηταν ένα καλό μάθημα για μένα. Γιατί όσα λεφτά και να δώσεις, τελικά την αγάπη δεν την αγοράζεις» αναφέρει και τα δάκρυα τρέχουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved