Πού βρίσκεται σήμερα η «τελευταία γυναίκα του Γιάγκου Δράκου»;
Back To the Future

Πού βρίσκεται σήμερα η «τελευταία γυναίκα του Γιάγκου Δράκου»;

Το κοινό την γνώρισε και την αγάπησε πολύ μέσα από τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη». Ήταν μάλιστα η τελευταία σύζυγος του πρωταγωνιστή της σειράς «Γιάγκου Δράκου». 

Η Κατερίνα Γαβαλά πέρασε από οντισιόν το 2002 και κέρδισε με πολλή δουλειά τους πρώτους μικρούς ρόλους της στο «Καλημέρα ζωή», ώσπου Νίκος Φώσκολος της εμπιστεύτηκε πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως εκείνον της τελευταίας γυναίκας του Γιάγκου Δράκου.

Η αναγνωρισιμότητά της εκτινάχθηκε στα ύψη τότε και όλη η Ελλάδα μιλούσε για το όμορφο κορίτσι με τα μεγάλα πράσινα μάτια. Η μία συνέντευξη διαδεχόταν την άλλη και εκεί κάπου, όπως παραδέχτηκε, κόντεψαν να πάρουν τα μυαλά της αέρα.

«Άμα είσαι σε μικρή ηλικία μπορεί να συμβεί άνετα. Έφτασα σε ένα σημείο που υπήρξε κίνδυνος! Ευτυχώς είχα κοντά μου καλούς φίλους και τους γονείς μου. Έτσι παρέμεινα η Κατερίνα, αυτό το αυθόρμητο παιδί που το μεγαλύτερο κουσούρι μου είναι πως εμπιστεύομαι εύκολα» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

Η Κατερίνα πριν από έξι χρόνια έγινε μανούλα και απέκτησε ένα αγοράκι μαζί με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Δημήτρη Δρακόπουλου, τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά «Λάμψη», όπου -μεταξύ άλλων- υποδύθηκε τον Αλέξη Δράκο.

Τα καλοκαίρια το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νάξο, όπου οι γονείς της Κατερίνας διατηρούν ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Πέρα από ηθοποιός είναι και ένα ευαίσθητο κορίτσι με μεγάλη αγάπη για τον συνάνθρωπό της. Γι' αυτό συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο πρόγραμμα «Θέατρο κατ' οίκων», δίνοντας παραστάσεις σε σπίτια ανήμπορων ανθρώπων και πλέον εργάζεται ως δασκάλα-εμψυχώτρια στα δημιουργικά εργαστήρια εφήβων του Εθνικού Θεάτρου. Ως νηπιαγωγός συνεργάζεται με σχολεία, διδάσκει θεατρικό παιχνίδι, θεατρική αγωγή και σκηνοθετεί παιδικές παραστάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved