Ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν… μαθήτρια του Φώτη Μεταξόπουλου;
Back To the Future

Ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν… μαθήτρια του Φώτη Μεταξόπουλου;

Τραγουδά επαγγελματικά από τα 20 της χρόνια. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον καλλιτεχνικό χώρο με τεράστιο κοινό. 

«Μου άρεσε να είμαι το επίκεντρο στις οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά προσπαθούσα να τραβάω το ενδιαφέρον περισσότερο χορεύονται ή παίζοντας πιάνο. Αν θα τραγουδούσα, θα το έκανα κυρίως για να συνοδεύω τον εαυτό μου στο πιάνο, με το οποίο ασχολούμαι από τα 5 μου χρόνια. Ξεκίνησα παίζοντας κλασικά κομμάτια του Μότσαρτ, του Μπετόβεν, του Σοπέν, αλλά, όταν έφευγε ο δάσκαλος, προτιμούσα να παίζω και να τραγουδάω την Ενδεκάτη εντολή της Νάνας Μούσχουρη ή τον Δρόμο της Άννας Βίσση που υπήρχε στο άλμπουμ της «επόμενη κίνηση. (Γελάει.) Αλλά ακόμα κι όταν ήμουν πολύ μικρή, δεν θυμάμαι να άκουγα παιδικά τραγουδάκια. Περισσότερο με συγκινούσε το Μάτια μπλε του Γιάννη Πάριου, που είναι ρομαντική μπαλάντα, την οποία μπορεί να μου τραγουδούσε η μητέρα μου για να με νανουρίσει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν ότι το ρεπερτόριο μου αποτελείται κυρίως από ερωτικές μπαλάντες» τόνισε στο ΟΚ η Πέγκυ Ζήνα.

-Είπες ότι, εκτός από τα να παίζεις πιάνο, σου άρεσε και να χορεύεις.

«Πήγαινα από πιτσιρίκι στη σχολή του Φώτη Μεταξόπουλου και με μάγευε να χορεύω αλλά και να χορογραφώ τον εαυτό μου. Κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο στην πορεία, όταν στις εμφανίσεις μου έπρεπε μετά να χορεύω μαζί με το μπαλέτο που με πλαισίωνε. Μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου να χορογραφεί το Like a prayer της Μαντόνα και την Έμπνευση της Άννας Βίσση, στην οποία έχω τεράστια αδυναμία, γιατί την έχω συνδέσει με τα μαθητικά μου χρόνια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved