Εθισμένος στην κοκαΐνη ο Χίτλερ!
Back To the Future

Εθισμένος στην κοκαΐνη ο Χίτλερ!

Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής και  έπαιρνε κοκαΐνη. Μια νέα αποκάλυψη που έρχεται να… ταράξει τα νερά. 

Στο βιβλίο με τίτλο «Η απόλυτη έκσταση: Ναρκωτικά στο Τρίτο Ράιχ», ο δημοσιογράφος Νόρμαν Ολερ υποστηρίζει ξεκάθαρα: «Ο Χίτλερ ήταν ένας ναρκομανής. Μετά την επίθεση εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης ο Φύρερ έχανε σταδιακά την επαφή με την πραγματικότητα εξαιτίας των ναρκωτικών».

Τα συμπεράσματα του Ολερ όπως αναφέρει το ethnos, εδράζονται στις ιατρικές καρτέλες του γιατρού που κούραρε τον Χίτλερ. Σύμφωνα με αυτές, ο προσωπικός γιατρός του Αδόλφου τού έκανε ενέσεις οι οποίες περιείχαν ένα κοκτέιλ ουσιών: Eukodal, το οποίο είναι παράγωγο της μορφίνης και απαλύνει τον πόνο, Eupaverin, που είναι σπασμολυτικό, και μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο γιατρός Οτο Μορέλ κρατούσε αναλυτικά αρχεία των ενέσεων και των φαρμάκων που χορηγούσε στον Χίτλερ, ανάμεσα στα οποία ήταν διάφορες ορμόνες, ακόμη και σεξουαλικής διέγερσης, όταν ήταν μαζί του η Εύα Μπράουν.

Το Pervitin κρατούσε ξάγρυπνους τους στρατιώτες και τους δημιουργούσε αίσθημα ευφορίας, που ήταν απαραίτητο για να αντεπεξέρχονται στις φρικαλεότητες του πολέμου. «Αυξημένη παρατηρητικότητα, ευφορία, εμφανέστατη αύξηση της αποδοτικότητας» είναι μόνο μία από τις πολλές σημειώσεις στρατιωτών και γιατρών που επικαλείται το βιβλίο για τα αποτελέσματα της ουσίας αυτής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved