Μεταξόπουλος: Ο χορός, τα talent shows και η φυγή στην Κύπρο
Back To the Future

Μεταξόπουλος: Ο χορός, τα talent shows και η φυγή στην Κύπρο

Από παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής, πίστες νυχτερινών μαγαζιών, χορογράφος των καλλιστείων, μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show, μόνιμος θαμώνας τηλεοπτικών παραθύρων και εντελώς ξαφνικά... εξαφανισμένος από το ελληνικό έδαφος. 

Το 2010 ο Πάνος Μεταξόπουλος μετακόμισε στην Κύπρο, αποδεχόμενος την πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του DanSing for you με παρουσιάστρια τη Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σήμερα, έχει αναλάβει ρόλο κριτή στο παιδικό «DanSing Junior» .

Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης τριών σχολών στην Ελλάδα και μιας στη Λευκωσία της Κύπρου και χαίρεται, όπως λέει, όταν «περπατώ στον δρόμο και μας μπερδεύουν, λέγοντας μου "μπράβο σας, κύριε Φώτη, καλά κρατιέστε μετά τόσα χρόνια"»!

Έκανε τα πάντα για να ξεκολλήσει από την «ταμπέλα» «ο γιος του Φώτη» και έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Ήθελα να βρίσκομαι κάπου που να μη με ξέρει κανείς. Για εκείνους ήμουν απλώς ένας αριθμός και θα έκριναν αν τους έκανα ή όχι. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να τεστάρω τον εαυτό μου» δήλωσε λίγα χρόνια πριν και παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι το πρώτο καλσόν χορευτή που φόρεσε ήταν του μπαμπά του.

Το 2004 ήταν η πρώτη εμφάνιση του στην τηλεόραση, στην κριτική επιτροπή του «Fame Story 2». Το 2006 πήρε μεταγραφή στο «So you think you can dance». Το 2007 συμμετείχε στον 1 8ο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1. Εκείνος επιμελήθηκε τις χορογραφίες και ο Φώτης Μεταξόπουλος την κινησιολογία των μοντέλων. «Τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση θα έπρεπε να ζήσω 10 ζωές για να τα βγάλω ως χορευτής» έχει πει.

Το 2013 αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Πήγα να πεθάνω, αλλά πλέον γυμνάζομαι καθημερινά και προσέχω τι τρώω».

Πριν από τρία χρόνια χώρισε από τη σύζυγο του Ζωή Βάιλα, έπειτα από εννέα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο αγοριών, του Φώτη και του Αντώνη. Τα παιδιά του δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον χορόQ «Είμαι απόλυτα βέβαιος πως, όταν έρθει η στιγμή της συνειδητοποίησης, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και ένας από τους δύο θα μου πει ότι θα γίνει χορευτής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved