Τι κάνει σήμερα η Τάνια Καψάλη;
Back To the Future

Τι κάνει σήμερα η Τάνια Καψάλη;

Στη δεκαετία του '90 η Τάνια Καψάλη έγινε το απόλυτο sex symbol.

Υποδύθηκε την Τατιάνα Δράκου στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, ρόλος που εκτίναξε τη δημοφιλία της στα ύψη. Κι εκεί, στο απόγειο της καριέρας της, η Τάνια Καψάλη τα παράτησε όλα κι έφυγε για την Αμερική.

Εκείνο το διάστημα βίωνε μια απίστευτη δικαστική περιπέτεια, που την ανάγκασε να κάνει εκταφή στη σορό του πατέρα της προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά της, καθώς το όνομά της είχε εμπλακεί (μαζί με εκείνο του πατέρα της) σε υπόθεση απάτης και φυγής στο εξωτερικό! Σήμερα είναι παντρεμένη, ευτυχισμένη μαμά, έχει μια 10χρονη κόρη, την Ιλια, και ασχολείται με φιλανθρωπικές δράσεις με επίκεντρο τα μικρά παιδιά.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε ραδιοφωνικές εκπομπές. Η Τάνια Καψάλη έχει μια 10χρονη κόρη, την Ιλια, και για χάρη του ρόλου της μαμάς απαρνήθηκε τα φώτα και τις κάμερες.

Όλη την ενέργειά της, ακόμα και την αναγνωρισιμότητά της, τη χρησιμοποιεί για δράσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ έχει ενεργό ρόλο στο ίδρυμα «Μητέρα». Πρωταγωνιστεί σε παιδικές ταινίες, οι οποίες μοιράζονται σε σχολεία, και προσφέρει τον χρόνο της σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved