Οι προτάσεις γάμου διάσημων Ελλήνων
Back To the Future

Οι προτάσεις γάμου διάσημων Ελλήνων

Οι προτάσεις γάμου διάσημων Ελλήνων. Τι δηλώνουν οι… νύφες;

«Ήταν Μεγάλη Παρασκευή του 2010 και βρισκόμασταν στην Μπριζ, στο Βέλγιο. Το ταξίδι ήταν δώρο-έκπληξη του Κρατερού (σ.σ. Κατσούλη). Την πρόταση γάμου μου την έκανε σε ένα εστιατόριο δίπλα στο ποτάμι. Μάλιστα, θυμάμαι ότι το τραπέζι μας βρισκόταν σε έναν πάρα πολύ στενό χώρο, όπου δεν χωρούσαμε να περάσουμε. (Γελάει.) Δεν το περίμενα ότι θα μου κάνει πρόταση. Το βρήκα πολύ τρυφερό και συγκινητικό. Απάντησα αμέσως "ναι". Το αστείο είναι, όπως έμαθα αργότερα, ότι από καιρό προσπαθούσε να βρει το κατάλληλο μέγεθος δαχτυλιδιού. Μετρούσε το δάχτυλο μου όταν κοιμόμουν και είχε βάλει φίλους μας να δουν δαχτυλίδια μου» τόνισε στο ΟΚ η Κατερίνα Καραβάτου.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

«Ο Γιάννης (σ.σ. Αϊβάζης) μου έκανε πρόταση γάμου μεσοπέλαγα. Ήταν καλοκαίρι του 2010 και κάναμε διακοπές στην Ικαρία. Μια μέρα, νοίκιασε ένα σκάφος για να πάμε βόλτα. Κάποια στιγμή σταμάτησε μέσα στη θάλασσα και, όπως καθόμασταν στο κατάστρωμα, φανέρωσε το δαχτυλίδι. Λίγους μήνες μετά, το φθινόπωρο, παντρευτήκαμε».

ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΑΖΗ

«Ήταν Δεκέμβριος του 2008, δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα. Καθόμασταν στον καναπέ του σπιτιού μας. Ο Νάσος (σ.σ. Μαρατσώλας) είχε αγοράσει ένα σοκολατένιο αυγό Kinder και μου ζήτησε να π φέρω για να φάμε σοκολάτα, Όταν το έφερα, μου πρότεινε να το ανοίξω. Βγάζοντας το κουτάκι με το παιχνίδι, είδα μέσα το δαχτυλίδι. Μάλιστα, αρχικά δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν κανονικό δαχτυλίδι, αλλά παιχνίδι. (Γελάει.) Λίγες μέρες αργότερα ταξιδέψαμε για το Χριστούγεννα στο Παρίσι».

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

«Η πρόταση γάμου από τον Θέμη (σ.σ. Σοφό) με αιφνιδίασε. Ήταν 22 Σεπτεμβρίου 2010. Μια καθημερινή μέρα που δουλεύαμε και οι δύο. Εκείνος το είχε προγραμματίσει, κανονίζοντας να βγούμε το βράδυ για φαγητό σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Εμένα δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό τι θα ακολουθούσε στο δείπνο μας. Όταν μου πρόσφερε το δαχτυλίδι, μου είπε πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια, που με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Μάλιστα, την ημερομηνία που μου έκανε πρόταση γάμου την έχουμε χαράξει στις βέρες μας».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΑ

«Ήταν Μάιος του 2009, και με τον Νεκτάριο (σ.σ. Νικολόπουλο) βγήκαμε για φαγητό στο Κολωνάκι, να φάμε κολοχτύπες. Όμως ήμουν έξαλλη μαζί του -δεν θυμάμαι τον λόγο-και, όταν καθίσαμε στο τραπέζι, έλεγα διάφορα. Κάποια στιγμή μου είπε: "Δεν ετοιμάζεσαι να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο;". Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο σερβιτόρος με τις κολοχτύπες στον διάκο και τον ρώτησα ποια είναι η αρσενική και ποια η θηλυκή. Σήκωσε μία να τη δει κι εκείνη ζωντάνεψε. Του φύγε ο δίσκος, έφυγαν τα πιάτα μας. Γελάσαμε πολύ. Ωστόσο, ο Νεκτάριος μου χάρισε το δαχτυλίδι του γάμου μας όταν γέννησα τη Σάρρα, έναν χρόνο μετά.

ΙΩΑΝΝΑ ΣΡΟΙΤΕΡ

«Επίσημη πρόταση γάμου δεν μου έκανε ο Αντώνης (σ.σ. Σρόιτερ), ωστόσο. όταν έμεινα έγκυος, από την πρώτη μέρα μου είπε: "Τώρα, παντρευτήκαμε!". Ο γάμος μας έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2013. Η κόρη μας γεννήθηκε λίγες μέρες αργότερα, στις 22 Δεκεμβρίου, και εκείνη τη μέρα μου χάρισε ένα μονόπετρο λέγοντας μου: "Αν και το μονόπετρο το προσφέρουν κανονικά πριν από τον γάμο, εγώ σ' το δίνω σήμερα, που μου έκανες το ωραιότερο δώρο της ζωής μας. Αυτό συμβολίζει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί».

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

«Ο Γιώργος (σ.σ. Ανδρίτσος) δεν μου έκανε πρόταση γάμου με τον παραδοσιακό, ρο-μαντικό τρόπο. Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι του χαρακτήρα μου, ούτε του δικού του. Μου είχε δείξει, ωστόσο, ότι θέλει να παντρευτούμε. Τον Οκτώβριο του 2013, έναν χρόνο πριν από τον γάμο μας, ταξιδέψαμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι στις Σπέτσες για την 28η Οκτωβρίου. Οι φίλοι μας μας ρώτησαν τότε αν θα παντρευτούμε -ήμασταν ήδη 2,5 χρόνια μαζί- και ο Γιώργος τους απάντησε με πολύ σοβαρό ύφος: "Θα παντρευτούμε". Τον είχα κοιτάξει απορημένη. Την άνοιξη του 2014, σε νέα συνάντηση με το ίδιο ζευγάρι, μας ρώτησαν αν προχωράνε οι διαδικασίες του γάμου. "Ποιον γάμο; Δεν το έχουμε συζητήσει καν" είπα εγώ, αλλά ο Γιώργος με απόλυτη φυσικότητα είπε: "Το συντομότερο δυνατό". Μόλις ενάμιση μήνα πριν από τον γάμο μας καταλήξαμε στην ημερομηνία και στις 4 Οκτωβρίου του 2014.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved