Κι όμως είναι μια από τις πιο γνωστές ερμηνεύτριες του νέου κύματος
Back To the Future

Κι όμως είναι μια από τις πιο γνωστές ερμηνεύτριες του νέου κύματος

 «Θα ανάψω για χάρη σου και το φεγγάρι, σκληρό μου αγόρι, χλομό παλικάρι...», ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ που ακούστηκε ποτέ στις μπουάτ της Πλάκας, τραγουδισμένο από το εύθραυστο κορίτσι του Νέου Κύματος, με τα μεγάλα μάτια, τα κοντά κομμένα μαλλιά και τη ζεστή ερωτική φωνή. 

Από τότε η Πόπη Αστεριάδη –μία από τις πρώτες «επώνυμες» της εποχής που τόλμησαν να φέρουν στον κόσμο παιδί εκτός γάμου- δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο.

Δεν κρύβει όμως ότι τα βγάζει πέρα δύσκολα και περιμένει πώς και πώς να βγει η τιμητική της σύνταξη.

«Δεν δούλευα συνέχεια και στις μπουάτ δεν υπήρχαν τα μεγάλα μεροκάματα που έπαιρναν στα μπουζούκια. Μετά χώρισα και τα έβγαλα πέρα μόνη μου με δυο παιδιά. Δηλαδή σήμερα δεν έχω μια και περιμένω να βγει η τιμητική σύνταξή μου από το υπουργείο Πολιτισμού» εξομολογείται σε καθημερινή εφημερίδα.

Τη δουλειά δεν τη φοβάται. Λατρεύει την περιφέρεια και γυρίζει όλη την Ελλάδα όπου κι αν την καλούν. Στο παρελθόν και στον αγώνα του νυχτοκάματου βρέθηκε σε ένα λαϊκό μαγαζί, όπου της πέταξαν ένα ποτήρι, και την πήραν τα αίματα στην πίστα. «Είχα μάθει, αλλιώς στις μπουάτ, με τον κόσμο να έρχεται με το λουλουδάκι στο χέρι και να το προσφέρει με πολλή αγάπη, όχι να σου το πετάει στη μούρη» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved