Ο παθιασμένος έρωτας που έγινε… μίσος
Back To the Future

Ο παθιασμένος έρωτας που έγινε… μίσος

Δεν ήταν απλώς ένα ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά ένα ζευγάρι για το οποίο μιλούσε όλη Ελλάδα, αφού αποτελούσαν σύμβολο για τη μουσική κουλτούρα της εποχής τους. 

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και η Σαμπρίνα έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα, ο οποίος τελείωσε άδοξα και παρά τις περί του αντί θετού δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς, φαίνεται ότι η πίκρα του χωρισμού τους ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν ποτέ...

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, άλλωστε, έχει παραδεχτεί εμμέσως πλην σαφώς σε συνέντευξη του και μάλιστα σχετικά πρόσφατη, ότι ο χωρισμός του από τη Σαμπρίνα ήταν και το τέλος της καριέρας του, συνδέοντας αυτό το χωρισμό με πολλά από τα δεινά της ζωής του, όπως το γεγονός ότι κάπως έτσι ξεκίνησε να σκορπάει τα χρήματα του, ενώ ταυτόχρονα θέλησε να τελειώνει και με τη νύχτα.

Ο χωρισμός τους υπήρξε επεισοδιακός και κανείς από τους δύο τους δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει την πίκρα και την απογοήτευση, παρότι και οι δύο τους μπήκαν αργότερα σε άλλες σχέσεις. Καθώς πλέον έχουν περάσει δεκαετίες από τον χωρισμό τους, το κάποτε ερωτευμένο ζευγάρι συναντήθηκε ξανά και όσοι πίστευαν ότι θα χαιρόντουσαν, αντικρίζοντας ο ένας τον άλλον, διαψεύστηκαν.

Αν και κάθονταν κυριολεκτικά σε διπλανά τραπέζια, συμφωνά με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό, δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, ούτε ένα τυπικό γεια. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Σαμπρίνα καθόταν με την παρέα της, και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τη σύντροφο του στο πλευρό του, ενώ δεν κατάφεραν να κρύψουν την αμηχανία που ένιωσαν ο ένας στη θέα του άλλου. Μάλιστα, εντύπωση έκανε σε όσους ήταν παρόντες, το γεγονός ότι όλο το βράδυ ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος της είχε γυρισμένη την πλάτη, ενώ κι εκείνη, κάθε φορά που τύχαινε να κοιτάξει προς τη μεριά του, "ξίνιζε" εμφανώς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved