Πανταζής: Η ατάκα του Ντέμη Ρούσσου που τον πλήγωσε βαθιά
Back To the Future

Πανταζής: Η ατάκα του Ντέμη Ρούσσου που τον πλήγωσε βαθιά

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Ο τραγουδιστής θυμήθηκε την γνωριμία του με τον Ντέμη Ρούσσο και αποκάλυψε την δήλωση που είχε κάνει τότε σε συνέντευξή του και τον είχε πληγώσει. 

«Είναι μια εποχή με συνεργασίες που έχουν γράψει ιστορία. Καθένας από τους προαναφερθέντες ήταν μεγάλη καλλιτεχνική εμπειρία για μένα. Θυμάμαι όμως έντονα μια ιστορία με τον Ντέμη Ρούσσο. Πριν ακόμα συνερναστουμε, είχε έρθει να με δει στο «Diogenis Palace». Ήρθε και με άκουσε μαζί με 2.500 κόσμο, ήταν όρθιος και διασκέδασε την εποχή που είχα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Ταραχή». Την άλλη μέρα έδωσε μια συνέντευξη και είπε ότι ο Πανταζής του θυμίζει τον Μίκυ Μάους της Ελλάδας, που διασκεδάζει όλο τον κόσμο και τη νεολαία. Το πήρα λίγο κατάκαρδα και είπα την ενόχλησή μου στον μάνατζέρ του. Με τη σειρά του ο μάνατζερ το είπε στον Ντέμη Ρούσσο και την επόμενη μέρα ήρθε στον «Αστέρα» όπου διέμενα. Ήρθε νωρίς το πρωί και περϊμενε να ξυπνήσω για να μου ζητήσει συγγνώμη. Όταν είδα έναν διεθνή και τεράστιο καλλιτέχνη να μου ζητάει συγγνώμη, το μόνο που έκανα ήταν να τον πάρω αγκαλιά, έπειτα φάγαμε μαζί, και μετά γίναμε φίλοι» εξομολογήθηκε στο Πρώτο Θέμα ο Λευτέρης Πανταζής και συνέχισε για τις αλλαγές στη νύχτα.

«Κάθε πενταετία περίπου αλλάζουν τα πράγματα. Τα είδη μουσικής, οι μόδες, κάποιοι τραγουδιστές κάνουν τον κύκλο τους και βγαίνουν άλλοι, καινούριοι. Τώρα είμαστε σε μια νέα πενταετία όπου κυριαρχεί το λαϊκό τραγούδι και βγήκαν στην επιφάνεια παλιοί τραγουδιστές με ιστορία, οι οποίοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Καλοί οι νέοι τραγουδιστές, αλλά είναι δύσκολο να χτίσεις καριέρα σήμερα, θεωρώ ότι μένουν οι καλλιτέχνες που αλλάζουν, με προσωπικότητα, κύρος, επαγγελματισμό. Από νέους καλλιτέχνες ξεχωρίζω τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Νίκο Βέρτη και τον Αντώνη Ρέμο. Από τις γυναίκες, στο λαϊκό ρεπερτόριο μου αρέσει πολύ η φωνή της Πάολας, η οποία συνδυάζει ένα κράμα Χαρούλας Αλεξίου με Βιτάλη και είναι η αποκάλυψη της τελευταίας πενταετίας. Ακόμα υπέροχες είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πέγκυ Ζήνα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved