Στο φως της δημοσιότητας ο μυστικός διάλογος Κλίντον-Μπλερ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Back To the Future

Στο φως της δημοσιότητας ο μυστικός διάλογος Κλίντον-Μπλερ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή, φαίνεται πως απασχόλησε τον Μπιλ Κλίντον και τον Τόνι Μπλερ.

Το BBC έφερε στο φως της δημοσιότητας συνομιλία των δυο πολιτικών ηγετών από την χρονική περίοδο 1997-2000. Η συνομιλία ξεκινάει όταν ο Μπιλ Κλίντον πήρε τηλέφωνο τον Τόνι Μπλερ να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε την ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα, ο αμερικανός πρόεδρος τηλεφώνησε τον Τόνι Μπλερ για να του δώσει τα συλλυπητήρια του.


Μπλερ: Είναι μια ζοφερή υπόθεση, μία πολύ ζοφερή υπόθεση.
Κλίντον: Είναι απαίσιο, είναι πραγματικά απαίσιο, Βρισκόμαστε στο Martha's Vineyaed κάνοντας διακοπές και είμαστε με πολλούς ανθρώπους που την γνώριζαν.
Μπλερ: Την είδαμε ξανά λίγες βδομάδες πριν όταν την φιλοξενήσαμε για μεσημεριανό με τον πρίγκηπα Γουίλιαμ, είναι υπέροχο παιδί.
Κλίντον: Ναι, ανησυχώ πολύ για αυτά τα παιδιά τώρα.

Μπλερ: Ήταν βράχος σταθερότητας, υπό την έννοια ότι τα έφερε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Το μεγαλύτερο παιδί, ο Γουίλιαμ είναι λίγο σαν και αυτή κατά κάποιο τρόπο, «πατάει γερά στο έδαφος», κάνει πράγματα όπως τα παιδιά της ηλικίας του.
Κλίντον: Λοιπόν, λυπάμαι πολύ για αυτή. Βασικά άρχιζε να αποκτά τον έλεγχο της ζωής της.
Μπλερ: Προφανώς είχε πιει
Κλίντον: Αυτό φοβόμουν. Αυτοί οι άνθρωποι (οι παπαράτσι) τους κυνηγούσαν;
Μπλερ: Έπεσαν πάνω τους μόλις έφυγαν από το ξενοδοχείο, ακόμα όμως δεν μπορώ να πιστέψω τις αναφορές για το πόσο γρήγορα έτρεχαν. Δεν είναι δυνατό να πήγαιναν με 160 χλμ . Εννοώ, ξέρω το Παρίσι. Δεν έπρεπε να τρέχουν τόσο γρήγορα σε αυτά τα τούνελ, παρόλα αυτά.
Κλίντον: Είναι θλιβερό γεγονός, σου λέω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved