Πού χάθηκε η «φωνή» του Dancing with the stars;
Back To the Future

Πού χάθηκε η «φωνή» του Dancing with the stars;

Ο τραγουδιστής Άρης Σαμολαδάς, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές του Παπάγου, είναι η φωνή του «DWTS», των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ TV, αλλά και του National Geographic.

Το 1992, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επειδή είχε ωραία φωνή του πρότειναν να τη «δανείσει» στο σπικάζ ενός διαφημιστικού. «Η πρόταση ήρθε από μια ξαδέλφη μου και αφορούσε το σποτ της Austrian Airlines. Η ηχογράφηση έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό Galaxy και τότε οι υπεύθυνοι μου πρότειναν σταθερή συνεργασία. Κι έτσι ξεκίνησα» λέει ο τραγουδιστής, ο οποίος μέχρι σήμερα εργάζεται σταθερά ως εκφωνητής σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «DWTS», απορρίπτοντας συχνά προτάσεις για εργασία σε... ροζ γραμμές!

Η γνωριμία του με την όμορφη Λίνα, μια εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα από την Αμερική, με πατέρα Λιβανέζο και μητέρα Ελληνίδα, έγινε η αιτία να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Την παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί δύο υπέροχα παιδιά: την 11χρονη σήμερα Γιασμίν, όνομα που επέλεξε ο τραγουδιστής λόγω του όμορφου τοπ μόντελ Γιασμίν Γκαούρι, και τον 7χρονο Χάρη, που πήρε το όνομα του πατέρα του.

Η Λίνα άνοιξε ένα λιβανέζικο ντελικατέσεν ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα και ο Αρης συνέχισε την καριέρα του στο τραγούδι με εμφανίσεις σε μικρότερα μαγαζιά. Πριν από τέσσερα χρόνια το ζευγάρι χώρισε, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες. «Μόλις χώρισα, βρήκα τον εαυτό μου» λέει σε καθημερινή εφημερίδα και αποκαλύπτει πως στη νέα φάση της ζωής του, με τα προσωπικά του λίγο μπερδεμένα, θα επιθυμούσε ένα νέο ξεκίνημα στο τραγούδι.

«Ιδανικά για μένα θα ήταν να εμφανίζομαι σε ένα μαγαζί όπου το πρόγραμμα θα ήταν απογυμνωμένο από το βαρύ λαϊκό "λίπος". Να τραγουδάμε την ουσία, Μίμη Πλέσσα, Σταύρο Ξαρχάκο, Μίμη Κουγιουμτζή. Αυτή είναι η προσδοκία μου» εξομολογείται με πά-θος και εκμυστηρεύεται πως έκοψε το τσιγάρο και προσπαθεί να χάσει κάποια κιλά για να επανέλθει στο φυσιολογικό του βάρος, έτοιμος για τις προσεχείς επαγγελματικές εμφανίσεις του.

«Σταμάτησα να καπνίζω γιατί είχα τύψεις. Η φωνή μου είναι η "επιχείρηση" που μου αποφέρει χρήματα, είναι άδικο να την ταλαιπωρώ» συμπληρώνει.

Ενημερώνεται για τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας από τα social media, είναι σταθερός τηλεθεατής των ελληνικών και των ξένων βραδινών δελτίων ειδήσεων και επιμένει πως ο μόνος τρόπος διαφυγής από την ουτοπική και άλλοτε χλιδάτη ζωή των Ελλήνων είναι η τέχνη και η μόρφωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved