Διάσημοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο
Back To the Future

Διάσημοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Αρκετοί διάσημοι έχουν χάσει τη ζωή τους με τον πιο άσχημο και άδικο τρόπο.

Τόσο Έλληνες όσο και ξένοι celebrities έχουν φύγει από τη ζωή έπειτα από τραγικό δυστύχημα.
Το πιο πρόσφατο για την χώρα μας είναι αυτό με τον Παντελή Παντελίδη, το οποίο συγκλόνισε όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους. Πριν δυο χρόνια, η Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της στην Εθνική Οδό Πύργου- Πατρών. Ο θάνατος της Ολυμπιονίκης ήταν ακαριαίος και εκείνη μόλις 30 χρονών. Το 2013 ο Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην Αττική Οδό καθώς πήγαινε στο στούντιο της εκπομπής «Dr Cook» όπου συμμετείχε. Τέλος, άλλος ένας Έλληνας που έφυγε με αυτό τον τρόπο ήταν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης στα 31 του χρόνια. Το κακό έγινε όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
Στα 40 του χρόνια, ο Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο που έγινε στη Σάντα Κλαρίτα της βόρειας Καλιφόρνιας, όταν έφευγε με έναν φίλο του από μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου συμμετείχε. Ο θάνατός του συγκλόνισε όλο τον πλανήτη.
Η Γκρέις Κέλι επέστρεφε από το εξοχικό της με την κόρη της. Καθώς οδηγούσε, υπέστη εγκεφαλικό και το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό. Όταν ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο είχε πολλαπλά κατάγματα και η οικογένειά της πήρε την δύσκολη απόφαση να την αποσυνδέσουν από τον μηχανισμό που την κρατούσε στη ζωή. Η κόρη της γλίτωσε με ελάχιστα τραύματα.
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν 17 χρόνια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε σε τούνελ του Παρισιού. Ο θάνατός της συγκλόνισε όλο τον κόσμο, αφού ήταν από τις αγαπητές πριγκίπισσες.
Τέλος, ο Τζέιμς Ντιν έφυγε από τη ζωή το 1955. Ο ηθοποιός είχε αγοράσει το καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο της εποχής. Μετά τον θάνατό του έπειτα από τροχαίο, ξεκίνησε ένας μύθος γύρω από τον ηθοποιό και το αυτοκίνητό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved