Πόλυ Πάνου: Η κόντρα με τον Μαργαρίτη και η συμβουλή της στον Βαρδή
Back To the Future

Πόλυ Πάνου: Η κόντρα με τον Μαργαρίτη και η συμβουλή της στον Βαρδή

Σε μια συναυλία της Πόλυς Πάνου με τον Γιώργο Μαργαρίτη, ο τραγουδιστής επέμενε στον διοργανωτή να βγει στη σκηνή μετά τη συνάδελφό του, τονίζοντας ότι εκείνη ήταν φίρμα τού χθες κι αυτός φίρμα τού σήμερα.

«Μόλις το έμαθε αυτό η Πόλυ (αφού τον αποκάλεσε “βλάχο”), προσποιήθηκε πως αρρώστησε και δεν θα πήγαινε. Ομως, όταν ο Μαργαρίτης ήταν στην πίστα κι έλεγε το τέταρτο τραγούδι του, εμφανίστηκε η Πάνου και ανάμεσα στις επευφημίες του κοινού πήρε το μικρόφωνο. “Σ' το 'πα εγώ: θα μου τη φέρει η Πατρινιά” είπε ο Μαργαρίτης στον διοργανωτή» σύμφωνα με όσα αναφέρεται στο βιβλίο για τη ζωή της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα».

Στο κεφάλαιο «Έτοιμη για το ταξίδι» διαβάζουμε ότι ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένας από εκείνους που την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, όταν εκείνη βρισκόταν στα τελευταία της. «Ιδιαίτερη χαρά τής έδιναν οι φίλοι της που έρχονταν να τη δουν, να της πουν δυο λόγια. Μεταξύ αυτών, ο Αντώνης Βαρδής, καταβεβλημένος από την αρρώστια και με το τσιγάρο στο στόμα, στάθηκε σε απόσταση, για μην της κάνει κακό. Η Πόλυ χάρηκε. “Τι έγινε, Αντώνη μου;” “Τι να γίνει, ρε Πόλυ, γύρισα από τουρνέ στη Γερμανία χάλια”. “Μη φοβάσαι, θα το ξεπεράσεις, μόνο πέταξε αυτό το βρομοτσίγαρο”» του είπε, όπως αναφέρεται στο βιβλίο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved