Πόλυ Πάνου: H «χαζομαμά» της Αθήνας και η… καφετζού
Back To the Future

Πόλυ Πάνου: H «χαζομαμά» της Αθήνας και η… καφετζού

Απίστευτες ιστορίες από τη νυχτερινή Αθήνα «πρωταγωνιστούν» στο συγκλονιστικό βιβλίο για τη ζωή της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες

Στο κεφάλαιο «Η χαζομαμά της Αθήνας» διαπιστώνουμε τη μεγάλη αγάπη που είχε η τραγουδίστρια στον υιοθετημένο γιο της Βαγγέλη (παιδί της ανιψιάς της Μαρίας).

«Μόλις το μωρό άρχισε να μιλάει η πρώτη συλλαβή που άρθρωσε ήταν “Πο”, προσπαθώντας να πει “Πόλυ”. Τι ήταν να το ακούσει η Πόλυ; Τρελάθηκε! Ο Βαγγελάκης αυτόματα έγινε το παιδί που βγήκε από την κοιλιά της» γράφει ο Κώστας Παπασπήλιος, προσθέτοντας ότι, ως χαζομαμά, όταν ο Βαγγέλης ήταν πέντε ετών τού έκανε μαθήματα οδήγησης, αφήνοντάς τον στο τιμόνι της δικής της Μερσεντές, ενώ παράλληλα τον τάιζε την μπανάνα του! ».

Λίγο παραπάνω αναφέρεται «Η καφετζού που τα «είδε» όλα».
Μια ερασιτέχνης καφετζού στη Θάσο, την οποία η Πάνου είχε επισκεφθεί τυχαία με τη Μαρινέλλα, της είχε πει το φλιτζάνι και είχε βρει τα μελλούμενα της προσωπικής ζωής της Η καφετζού τής είχε τονίσει ότι «στο τέλος της ζωής της βλέπει βάσανα, πολλά βάσανα», γεγονός που επεσήμανε και η Πόλυ την περίοδο της αρρώστιας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved