Πού χάθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης;
Back To the Future

Πού χάθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης;

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθιερώθηκε μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star» , την οποία παρουσίαζε επί επτά χρόνια, και αγαπήθηκε από το κοινό.

Έζησε τις «χρυσές» εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, γι' αυτό σήμερα δηλώνει χορτασμένος. Εδώ και χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο όμως απαιτεί τις ικανότητες του στην αμεσότητα και την επικοινωνία με τον κόσμο: Επικεντρώθηκε στον χώρο της μαζικής εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης χώρων εστίασης.

Φέτος μπορεί να τον συναντήσει κανείς σε γαλλικό μπιοτρό του Κολωνακίου, όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του , καθώς ασχολείται με το μάρκετινγκ και την οικονομική διαχείριση του εστιατορίου . Εκτός από τη δουλειά του , ο 42χρονος σήμερα έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην οικογένεια του.

«Τα χρήματα που παίρναμε τότε στην τηλεόραση ήταν καλά. Είχες το δικαίωμα να κάνεις αυτό που πίστευες ότι θα "πουλήσει" τηλεοπτικά και σου έδιναν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις» λέει ο Κωνσταντίνος σε καθημερινή εφημερίδα.

Με τον 4,5 χρονών Αλέξανδρο απολαμβάνουν καθημερινά τη βόλτα τους, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο και, όπως δηλώνει, «είναι η καλύτερη βόλτα στο φεγγάρι». Ο γιος του είναι όλος ο κόσμος του και κάθε μέρα είναι για εκείνον μια νέα περιπέτεια. Όταν μιλάει για τον μικρό του πρίγκιπα, η έκφραση του αλλάζει.

«Κάθε του λέξη, κάθε του φιλί και αγκαλιά με ταξιδεύει στον παράδεισο. Δεν υπάρχει ένα μεμονωμένο γεγονός στο οποίο μπορώ να ανατρέξω, αλλά πολλές επαναλαμβανόμενες ευτυχισμένες στιγμές» λέει. Όσο για το αν θα επέστρεφε στα παλιά, τηλεοπτικά λημέρια του;

Ο Κωνσταντίνος είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση θα άξιζε την επιστροφή του στον τομέα της ψυχαγωγίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved