Αλέξια: Η αποκάλυψη της μετά από χρόνια για το τραγούδι «Τα κορίτσια ξενυχνάνε»
Back To the Future

Αλέξια: Η αποκάλυψη της μετά από χρόνια για το τραγούδι «Τα κορίτσια ξενυχνάνε»

Η Αλέξια πέρασε μια περίοδο κατά την οποία ήταν ποπ είδωλο. Τα κορίτσια αντέγραφαν τον τρόπο με τον οποίο ντύνονταν και χτενίζονταν. Η ίδια μιλά για το αν όλο αυτό της έχει λείψει ενώ κάνει και μια μεγάλη αποκάλυψη για το τραγούδι «Τα κορίτσια ξενυχνάνε»

«Συχνά. Συναντώ κορίτσια και αγόρια που άκουγαν τα ποπ μου από τότε που ήταν παιδάκια και τώρα μεγάλωσαν. Πολλοί από αυτούς έχουν τη δική τους οικογένεια. Με συγκινεί το ότι είμαι μέρος των πιο τρυφερών αναμνήσεων τους. θα σου πω το, εξής. Ότι όλα τα μέρη του κόσμου που έχω πάει μέχρι τώρα, από το Παρίσι μέχρι το Λος Αντζελες, το Λονδίνο, την Κύπρο, θα συναντήσω τουλάχιστον έναν που θα μου πει πως το «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» ήταν ο πρώτος δίσκος του. Αυτό για εμένα είναι πολύ σπουδαίο, είναι διαβατήριο. Αν και δεν με πλήρωσαν ποτέ για αυτόν τον δίσκο. Και αυτό το λέω για πρώτη φορά. Από παν BMG ναι, πήρα χρήματα. Από την Polygram όμως, ποτέ! Μάλιστα, μου έστειλαν πριν από χρόνια ότι τους χρωστάω 13 ευρώ»

Τι θα μπορούσε να την αναστατώσει περισσότερο; Μια κακή κριτική για συναυλία της ή τραγούδι της ή μια κριτική για την εμφάνιση της ή την προσωπική της ζωή; «Τα έχω βαρεθεί τόσο όλα αυτά και τα έχω βιώσει επί σειρά ετών, για αυτό και δεν με αφορούν οι κριτικές. Το πώς νιώθω εγώ είναι το μέτρο, κανενός άλλου το κριτήριο δεν με επηρεάζει», λέει η ίδια στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved