Θυμάστε την Τάνια Καψάλη από τη «Λάμψη»; Δείτε την μετά από καιρό μαζί με την κόρη της! (φωτό)
Back To the Future

Θυμάστε την Τάνια Καψάλη από τη «Λάμψη»; Δείτε την μετά από καιρό μαζί με την κόρη της! (φωτό)

Η Τάνια Καψάλη υπήρξε μία από τις πιο ωραίες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Τη θυμόμαστε όλοι στον ρόλο της στην θρυλική πλέον «Λάμψη». Αλήθεια, πώς είναι σήμερα και τι κάνει;

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να απολαµβάνει τη βόλτα της στην Κηφισιά, όπου διαµένει. Στο πλευρό της η µονάκριβη κόρη της Ίλια. Από τότε που έγινε µητέρα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αποτραβήχτηκε όχι µόνο από την τηλεόραση, αλλά σχεδόν και από όλα τα κοσµικά events, προκειµένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. «∆εν είµαι πια ηθοποιός. Είµαι µαµά! ∆εν έκανα παιδί από εγωισµό για να τρέχω σε γυρίσµατα και να λείπω ατελείωτες ώρες από κοντά του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Με τον επιχειρηµατία σύζυγό της γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, έµειναν µαζί για έναν χρόνο και έπειτα ήρθε στον κόσµο η κόρη τους. Το µυστικό του επιτυχηµένου γάµου της, όπως έχει εξοµολογηθεί, είναι ο αµοιβαίος σεβασµός και το ότι ο σύζυγός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνος και η 11χρονη Ίλια είναι πλέον όλη της η ζωή. Η Τάνια λατρεύει την οικογένεια, καθώς η ίδια δεν γνώρισε κάτι ανάλογο. Μεγάλωσε µε τη γιαγιά και τον παππού της, τη µητέρα της δεν τη γνώρισε ποτέ, ενώ σπανίως έβλεπε τον πατέρα της. Από τη στιγµή, λοιπόν, που απέκτησε οικογένεια, ήταν για εκείνη µονόδροµος η απόφαση να της αφιερωθεί πλήρως.
Ασχολείται, ωστόσο, µε φιλανθρωπικές δράσεις µε επίκεντρο τα µικρά παιδιά. Ο ενεργός της ρόλος στο ίδρυµα «Μητέρα» είναι γνωστός, ενώ προτεραιότητά της είναι πάντα τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Το καλλιτεχνικό στοιχείο -το λατρεύει από τα 14, όταν πρωτοµπήκε στον χώρο της υποκριτικής µε την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή»- δεν το απαρνήθηκε ποτέ ολοκληρωτικά. Από τότε που έγινε µητέρα η όµορφη πρωταγωνίστρια της θρυλικής «Λάµψης» και παρότι απείχε από τη µικρή οθόνη έκανε µια σειρά από εκπαιδευτικές ταινίες για παιδιά. Επίσης εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθµό Aθήνα 98,4 για κάποια χρόνια και υπήρξε εθελόντρια σε διάφορες οργανώσεις.
Η κόρη της Ίλια, αν και µόλις 11 ετών, κοντεύει να φτάσει στο ύψος τη µητέρα της, ενώ η οµορφιά της, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι πραγµατικά καθηλωτική. Από την αγάπη της Τάνιας για τον ήλιο και το φως προέκυψε το ιδιαίτερο όνοµα της κόρης της, σύμφωνα με τη real. Είναι το µοναχοπαίδι της, η αδιαπραγµάτευτη αδυναµία της, ο άνθρωπος που περιµένει κάθε ηµέρα στο σπίτι µε έτοιµο το «µαµαδίστικο φαγητό». Η Τάνια βρίσκεται στο πλευρό της Ίλιας σε όλες τις δραστηριότητες, εξωσχολικές και µη, ενώ και οι δύο λατρεύουν να κάνουν µαζί βόλτες στις βιτρίνες. Και φυσικά την υποστηρίζει ακόµη και στην επιθυµία που έχει εκφράσει να γίνει ηθοποιός, όχι απλώς ενθαρρύνοντάς τη αλλά και προτρέποντάς τη να σπουδάσει το αντικείµενο στο εξωτερικό, καθώς, όπως λέει, οι καλλιτεχνικές απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved