Ξεχάστε την Πετρούλα που ξέρατε! Δείτε τι κάνει σήμερα
Back To the Future

Ξεχάστε την Πετρούλα που ξέρατε! Δείτε τι κάνει σήμερα

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως για την κατάσταση της χώρας ευθύνονται ορισμένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, τραπεζίτες και άλλοι "μπαμπούλες" της ελληνικής ελίτ. Ναι, οι περισσότεροι σκέφτονται ακόμη με όρους Δημοτικού.

Εστιάζουν στο δέντρο και χάνουν το δάσος. Και το δάσος είναι ο λαός. Αν η πλειοψηφία των πολιτών βρισκόταν σε θέση εξουσίας, θα είχε παρόμοια συμπεριφορά με τους τωρινούς εξουσιαστές. Η κάθε κυβέρνηση είναι μια μικρογραφία του ίδιου του λαού».

Έτσι ξεκινά το νέο της άρθρο με τίτλο «Ο πολιτικός "μέσα μου"» η Πέρτουλα Κωστίδου. Η άλλοτε ξανθιά σεξοβόμβα, που έκανε όλη την Ελλάδα να παρακολουθεί δελτίο καιρού παρουσιάζοντας με έναν... νέο τρόπο, έχει ξαναγεννηθεί. Δεν θυμίζει σε τίποτα το «αφελές» κορίτσι που η ίδια πρόβαλλε μπροστά στις κάμερες γνωρίζοντας ότι «πουλάει». Εξαφανισμένη από τη σόουπμιζ και από τις κοσμικές εκδηλώσεις, η Πετρούλα Κωστίδου αρθρογραφεί στο brainchange παρουσιάζοντας κάθε φορά σκέψεις της που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

«Υπάρχουν συμπεριφορές που μας πάνε πίσω. Εγώ γράφω καθώς στόχος μου είναι να δώσω στον ελληνικό λαό μια διαφορετική αλήθεια. Θέλω να βοηθήσω τους Έλληνες ατομικά και μαζικά».
Τα άρθρα της τα δημοσιεύει στο facebook και πολλές φορές δέχεται και «επιθέσεις». «Σχολιάζουν "Πετρούλα, δείξε κάνα μπούτι"», λέει, όμως η ίδια δεν επηρεάζεται. Κατά κάποιον τρόπο τους δικαιολογεί. Ήρεμη, κατασταλαγμένη και πιο σίγουρη από ποτέ για τα «θέλω» της, βάζει στόχους, τους οποίους και πετυχαίνει. Έναν κάθε φορά, κάνοντας αργά αλλά σταθερά βήματα:

«Έκανα ένα zoom out και είδα πως αυτό που θέλω να κάνω είναι να γράφω... Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... Ξεκίνησα με τα άρθρα και συνεχίζω. Θέλω να με δει ο κόσμος ως μια διαφορετική παρουσία. Στόχος μου είναι να κάνω μετατόπιση συνειδητότητας», δηλώνει στη «Freddo» αποφασισμένη.

Πράγματι, έχουμε να τη δούμε πολύ καιρό να κυκλοφορεί... «Δεν βγαίνω, δεν πάω σε πάρτι, δεν πάω στα μπουζούκια. Δεν με εκφράζει όλο αυτό». Και αν πιστεύετε πως η Πετρούλα έχει μια... αναμενόμενη καθημερινότητα που περιλαμβάνει κουσκούς με φίλες, κομμωτήριο και ψώνια, η ίδια μας εντυπωσιάζει με την απάντηση της: «Τι κάνω καθημερινά; Διαβάζω το λιγότερο 10.000 λέξεις τη μέρα. Για να γράψεις πρέπει να διαβάσεις», δηλώνει.

Εκτός όμως από την ενασχόληση της αυτή, ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο, όχι για να δει τα... αξιοθέατα, αλλά για να παραδίδει υλικό στον μεταφραστή της για το βιβλίο που ετοιμάζει: «Ετοιμάζω ένα βιβλίο στα αγγλικά, γνώρισα τον ατζέντη μου σε ένα από τα ταξίδια μου στο Λονδίνο και μου άνοιξε τα μάτια. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα φαντασίας που θα έχει και αληθινές "εικόνες" σε μορφή μυθοπλασίας», αποκαλύπτει.

Η τηλεόραση της λείπει; Θα έλεγε «ναι» σε ένα τηλεοπτικό comabeck «Οχι. Είμαι κάθετη. Δεν με αφορά η τηλεόραση. Τέλος τα γκόσιπ για μένα. Τι μπορεί να έκανα; Κάτι σύντομο, ένα 5λεπτο ένθετο, για παράδειγμα, για ένα αντισυμβατικό θέμα», εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved