Οργίαζαν οι φήμες ότι είχε κλειστεί σε μοναστήρι κι εκείνος απλά ζούσε στην Πελοπόννησο
Back To the Future

Οργίαζαν οι φήμες ότι είχε κλειστεί σε μοναστήρι κι εκείνος απλά ζούσε στην Πελοπόννησο

Τα τελευταία χρόνια οι φήμες που τον ήθελαν να έχει κλειστεί σε μοναστήρι οργίαζαν.

Ο Διονύσης Ξάνθος όμως ζει με την οικογένειά του στην Πελοπόννησο κι ετοιμάζει δυναμικό καλλιτεχνικό comeback. Παρά το γεγονός ότι έχει να εμφανιστεί στο σανίδι ή στην τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να τον αγαπάει. Μάλιστα, έχει ένα πολύ δυνατό fan club.

Ο ίδιος μέσω της «Espresso» ξεκαθαρίζει πως δεν επέλεξε τον μοναχικό βίο αλλά ζει με ασκητικό τρόπο, ο οποίος άρχισε από την αποκέντρωσή του. Πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει πίσω του τα φώτα και να φύγει από την Αθήνα, τη στιγμή που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

«Δοξάζω κι ευγνωμονώ τον Θεό γι' αυτό το ιερό μυστήριο της ζωής. Αυτό που είχε σημασία για μένα από παιδί ήταν να ακολουθήσω τον δρόμο της αγάπης. Ο,τι με συγκινούσε κι ό,τι μου έδινε χαρά, και όχι ό,τι γυάλιζε. Η αγάπη μου για τη γυναίκα με βοήθησε να γνωρίσω τον εαυτό μου. Η αδυναμία μου στην τέχνη να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους, ενώ η λατρεία μου για την οικογένεια με ώθησε να δημιουργήσω. Ο,τι μου δώρισε η ζωή το απέδωσα, μέσω της τέχνης, ξανά στην ίδια τη ζωή», λέει ο Διονύσης Ξανθός, ο οποίος στο βιογραφικό του έχει επίσης τα φιλμ «Ο γύρος του θανάτου» και «Ο Σαλονικιός», καθώς και τη θρυλική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. «Όσον αφορά την οικογένειά μου, πράγματι αποσύρθηκα σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Πελοποννήσου, για να μπορέσω να μεγαλώσω κι εγώ μαζί με τα παιδιά μου. Έχει σημασία αυτό. Είναι ιερή η σημασία της διαπαιδαγώγησης. Είναι τεράστια, μεγάλη ευθύνη να μπορέσεις να βοηθήσεις νέες ψυχές να ανθήσουν. Αυτό το έκανα συνειδητά. Έχω δύο θαυμάσια παιδιά, η κόρη μου είναι 15 ετών κι ο γιος μου 6. Με τη σύζυγό μου απομακρυνθήκαμε συνειδητά από την Αθήνα. Ξεφορτώθηκα το παρελθόν, που δεν είχε νόημα, και μπήκα σε άλλες διαδικασίες. Δεν με ένοιαζε να βγω σε πρωτοσέλιδα. Το διάστημα που τα εγκατέλειψα όλα συμμετείχα στην τηλεοπτική σειρά «Κάτω απ την Ακρόπολη» κι αποφάσισα να μη συνεχίσω και ν' ασχοληθώ με τα παιδιά μου» συμπληρώνει. Το γεγονός ότι ο Διονύσης Ξανθός έμεινε, συνειδητά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας άρχισε να συντηρεί διάφορες φήμες σχετικά με τον τρόπο ζωής του. Ανάμεσά τους κι εκείνη που τον ήθελε να έχει κλειστεί σε μοναστήρι.

«Έχω ακούσει πολλές φορές ότι πήγα σε μοναστήρι, αλλά δεν ισχύει. Τα τελευταία χρόνια έχω ζήσει με την οικογένειά μου ασκητικά. Απομονώθηκα στην Πελοπόννησο κι έζησα ως ασκητής, ως οικογενειάρχης, φροντίζοντας με πολλή αγάπη τα παιδιά μου, ενώ ασχολήθηκα εκεί και με την αγροτική ζωή. Η κόρη μου κι ο γιος μου συνεχίζουν να ζουν εκεί. Εγώ, λόγω δουλειάς, τώρα ανέβηκα στην Αθήνα, αλλά πηγαίνω κοντά τους μια φορά τον μήνα. Έχω φροντίσει να τους παρέχω κάποια έσοδα για να υπάρχουν στο σπίτι μας τα απαραίτητα, ενώ ετοιμάζομαι να επιστρέψω επαγγελματικά» τονίζει ο Διονύσης Ξανθός.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved