Πέτρος Φυσσούν: Ο γάμος και η κόντρα της συζύγου του με την τελευταία γυναίκα του Χατζηχρήστου
Back To the Future

Πέτρος Φυσσούν: Ο γάμος και η κόντρα της συζύγου του με την τελευταία γυναίκα του Χατζηχρήστου

Ο γάμος του Πέτρου Φυσσούν με την κόρη του Κώστα Χατζηχρήστου προκάλεσε την πρώτη σφοδρή σύγκρουσή τους, με τον σημαντικό κωμικό ηθοποιό να έχει αντιρρήσεις, λόγω του ότι ο γαμπρός του ήταν ηθοποιός, 20 χρόνια μεγαλύτερος από την κόρη του και είχε ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του, από τη Σουηδή ηθοποιό Μοντ Χόνσον.

Βλέποντας όμως την αγάπη τους, οι αντιστάσεις του κάμφθηκαν και το 1982 γαμπρός και πεθερός έπαιξαν μαζί σε μια επιθεώρηση-υπερπαραγωγή στο «Δελφινάριο». Και με τον ερχομό της Ανιας, της μοναχοκόρης που απέκτησε το ζευγάρι, ο παππούς πετούσε στα σύννεφα από χαρά.

Η δεύτερη κόντρα μεταξύ κόρης και πατέρα ξέσπασε λόγω της ασυμφωνίας χαρακτήρων της Τέτας Φυσσούν με την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού, τη Βούλα Χατζηχρήστου. Εκείνη την εποχή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso ο κωμικός ηθοποιός ζούσε φιλοξενούμενος σε ξενοδοχείο και ήταν ήδη κατεστραμμένος οικονομικά, αφού είχε χάσει το θέατρο και το σπίτι του. Ο Τύπος της εποχής αφιέρωνε πρωτοσέλιδα και ολόκληρα «σαλόνια» για την κόντρα των δύο γυναικών, που τελειωμό δεν είχε, και, όπως ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα, τα περιουσιακά ήταν η βασική αιτία όλων των καβγάδων.


Οι οξυμένες σχέσεις Τέτας και Βούλας δεν εξομαλύνθηκαν ούτε με τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού. Μάλιστα, στην κηδεία του, τον Οκτώβριο του 2001, μέχρι και η Αστυνομία κλήθηκε για να επιβάλει την τάξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες πάνω από τη σορό του Κώστα Χατζηχρήστου.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, όπου ο ηθοποιός είχε εκτεθεί σε δημόσιο προσκύνημα, το κοινό έγινε μάρτυρας μιας αλγεινής διένεξης με πρωταγωνίστριες τη σύζυγο και την κόρη. Η άφιξη της Τέτας στην εκκλησία, συνοδευόμενης από τον Πέτρο Φυσσούν, προκάλεσε πανικό, όταν εκείνη παρακάλεσε να κλείσουν οι πόρτες για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της. Στην επιθυμία της αντέδρασε η σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου και η ένταση εκτονώθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved