Η αποκάλυψη της Άννας Κουρή για την Τερέζ, το σκυλάκι στους «Μεν και Δεν»
Back To the Future

Η αποκάλυψη της Άννας Κουρή για την Τερέζ, το σκυλάκι στους «Μεν και Δεν»

Η Τερέζ δεν ζει. Ούτε ο γιος της. Ζει όμως ο νέος σκύλος της Άννα Κουρή, ο Ορφέας, που τον μάζεψε από τον δρόμο πριν από δυόμισι χρόνια.

Η Τερέζ για όσους δεν έτυχε να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική σειρά «Οι μεν και οι δεν», ήταν το κατοικίδιο της αριστοκράτισσας του Κολωνακίου, Βάνας Δάγκα. Έγινε στο διάβα του χρόνου το πιο αναγνωρίσιμο κατοικίδιο της ελληνικής τηλοψίας, δημιουργώντας μια μόδα που πολλαπλασίασε τις βαπτίσεις τετραπόδων ανά την επικράτεια με το όνομα Τερέζ.

Η φιλοζωία της Αννας Κουρή δεν ήταν περιστασιακή, δηλαδή για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Στην περίπτωση της η τέχνη μιμήθηκε τη ζωή και όχι η ζωή την τέχνη. Και άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της τόσο στην τηλεόραση όσο και στην αλλαγή των ηθών σε σχέση με τα κατοικίδια στη χώρα μας.

«Η Τερέζ δεν ήταν στο αρχικό σενάριο. Εισήλθε πανηγυρικά όταν βρεθήκαμε στο σπίτι του Χάρη Ρώμα και η Τζόυς Ευείδη, βλέποντας με να έχω το σκυλάκι αγκαλιά, πρότεινε να το βάλουμε να παίξει. Καυχιέμαι ακόμη και σήμερα που έπαιζε τόσο καλά. Και είμαι υπερήφανη που πληρωνόταν, γιατί δεν είναι δυνατόν μια σταρ να μην πληρώνεται», αποκαλύπτει η ηθοποιός μιλώντας στην εφημέριδα Secret και στον Χρήστο Ζαμπούνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved