Η τραγική ιστορία της Κάλλας. Το μωρό που γέννησε κρυφά και πέθανε λίγες ώρες μετά
Back To the Future

Η τραγική ιστορία της Κάλλας. Το μωρό που γέννησε κρυφά και πέθανε λίγες ώρες μετά

Η απίστευτη ιστορία της Μαρία Κάλλας και το μωρό που έχασε λίγες ώρες μετά την γέννησή του. 

Οι αποκαλύψεις για το μωρό της Κάλλας και του Αριστοτέλη Ωνάση ακόμα και σήμερα παραμένουν συγκλονιστικές. Ανάμεσα στις εκατοντάδες βιογραφίες που έχουν δημοσιευτεί για εκείνη, υπάρχει και αυτή του Νίκολας Κέητζ. Στο βιβλίο του Greek Fire: The Story of Maria Callas and Aristotle Onassis (2000), ο αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι στις 30 Μαρτίου 1960, η Κάλλας γέννησε το μωρό που περίμενε με τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον Omero Lengrini.

Το «Lengrini» ήταν ψευδώνυμο για να διατηρηθεί η ανωνυμία του παιδιού, ενώ το όνομα «Ομηρος» προέρχεται από έναν θείο του Αριστοτέλη Ωνάση. Η Κάλλας έμεινε έγκυος τον Αύγουστο του 1959, στις αρχές της σχέσης της με τον Ωνάση. Το παιδί γεννήθηκε με καισαρική τομή, στον όγδοο μήνα, αλλά είχε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και πέθανε λίγες ώρες αργότερα. Υπάρχει μάλιστα το πιστοποιητικό γέννησής του αλλά και το πιστοποιητικό θανάτου του.

Πολλοί αμφισβητούν τα όσα έγραψε στο βιβλίο του ο Κέητζ, λέγοντας ότι ουδέποτε η Κάλλας εμφανίστηκε στο κοινό εκείνη την εποχή με ενδείξεις εγκυμοσύνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved