Survivor: Κι όμως μέχρι και γενέθλια έχουν γιορτάσει μαζί Σόφη και Λάουρα
Back To the Future

Survivor: Κι όμως μέχρι και γενέθλια έχουν γιορτάσει μαζί Σόφη και Λάουρα

Το έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, οτι οι περισσότεροι celebrities που πήραν μέρος στο Survivor λίγο πολύ γνωρίζονταν από πριν. 

Δεν λέμε οτι ήταν κολλητοί, αλλά όταν κυκλοφορείς στον ίδιο χώρο και λίγο πολύ στα ιδια events οι δρόμοι σου διασταυρώνονται σε γενικές γραμμές με όλους. Με κάποιους μπορεί και να γίνεις φίλος.

Με κάποιους άλλους βέβαια, απλά θα ποζάρεις σε δυο τρεις φωτογραφίες και δεν θα εμβαθύνεις ποτέ τη μεταξύ σας σχέση. Αυτό ακριβώς συνέβη και ανάμεσα στην Λάουρα Νάργιες και τη Σόφη Πασχάλη.

Πριν το Survivor 2017 είχαν βρεθεί πολλές φορές σε διάφορα events. Έχουν μάλιστα γιορτάσει και μαζί τα γενέθλια της Λάουρας σε κάλεσμα του γνωστού επιχειρηματία Αντώνη Καμπουράκη πριν από 3 περίπου χρόνια με την Λάουρα να σβήνει τα κεράκια της και την Σόφη να χειροκροτεί.

Έχουν επίσης βρεθεί μαζί στα γενέθλια της Νάνσυς Παραδεισανού σε μεγάλο κλαμπ, καλεσμένες της και οι δύο αλλα με αποστάσεις μεταξύ τους. Και τις έχουμε δει και αγκαλιασμένες στο κόκκινο χαλί των Madwalk (εντάξει εκεί όλοι αγκαλιάζονται) το 2015.

Ποτέ, όμως μέχρι τώρα, δεν έκαναν παρέα. Δεν κυκλοφόρησαν μαζί, δεν βόλταραν στα νότια προάστια η και τα βόρεια ως φιλενάδες. Μετά και την έξοδο της Λάρουας από το παιχνίδι όμως, νομίζουμε οτι θα τις δούμε πολλές φορές μαζί. Γιατί αν κάποια από τις δύο δεν αλλάξει γνώμη, στον Άγιο Δομίνικο γεννήθηκε μια νέα φιλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved